• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U požaru nestala košarkaška hala u Francuskoj (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliki sportski kompleks koji uključuje košarkašku dvoranu, bazene i restorane, izgorio je na Božić.

 Izgorjela kosarkaska hala u Francuskoj Izvor: x/printscreen/@BasketNews_com

Stravične vijesti stižu na Božić iz Francuske, pošto je dvorana košarkaškog kluba Gravelin potpuno izgorjela. U jezivom požaru, hala na sjeveru Francuske se pretvorila u dim i pepeo, a predsjednik kluba se drhtavim glasom obratio javnosti i potvrdio najcrnje slutnje: "Više nema košarkaške dvorane, sve je nestalo u dimu", rekao je Kristijan Devos.

"Četrdeset godina u dvorani Sportika nestalo je u dimu", dodao je skrhani predsjednik, a strašni snimci požara šire se društvenim mrežama i laiku je jasno da nije bilo teorije da ga zaustave vatrogasci, iako su stigli brzo. Pogledajte:


Ovaj sportski kompleks nije uključivao samo košarkašku halu, nego i bazene, restorane i pomoćne zgrade, a izgorio je u trenu. Čak 60 vatrogasaca borilo se sa vatrenom stihijom i nije uspjelo da je zaustavi. Tako je u zaborav otišla dvorana sa 3.000 mjesta i klubu je "obrisana" čitava istorija: "Da nije bio Božić i da je bilo mnogo ljudi na bazenu ili treningu, to bi bila katastrofa", dodao je predsjednik i poručio da je tog dana sve bilo zatvoreno kada je požar počeo.

Što se tiče Gravelina, oni su pretposljednji u najboljoj ligi Francuske, a ove nedjelje je trebalo da igraju protiv drugoplasiranog Pariza na svom parketu. Meč se neće održati, a ostaje da se vidi gdje će Gravelin u budućnosti nastupati.

Gravelin je inače najveći uspjeh ostvario 2005. kada je osvojio Kup, dok su sezonu ranije bili finalisti domaćeg prvenstva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC