• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Evropa gledala srpsku ljepoticu na tribinama! Igrala u Zvezdi, ali sad je pratila NJEGA! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpska odbojkašica Milica Tasić već nekoliko mjeseci u srećnoj vezi sa Lukom Vildozom, igračem Panatinaikosa.

 Djevojka Luke Vildoze Milica Tasić gledala meč Panatinaikos Crvena zvezda Izvor: Sportklub/Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspjeli da zabilježe drugu pobjedu na gostovanju u Evroligi - zapravo je Panatinaikos ubjedljivo savladao (82:65) crveno-bijele u Atini, na meču koji je privukao mnogo pažnje. Između ostalog i zbog ponašanja Matijasa Lesora, ali i zbog pojavljivanje srpske ljepotice Milice Tasić (24) koja je ovog puta nosila zeleni dres Panatinaikosa!

Meč u Atini gledala je Milica Tasić, dugogodišnja odbojkašica Crvene zvezde, koja je od prije nekoliko mjeseci velika ljubav argentinskog košarkaša Luke Vildoze. Njih dvoje su se upoznali i zavoljeli u Beogradu, a atraktivan fizički izgled Milice Tasić i njeno pojavljivanje na utakmici Evrolige privukao je mnogo pažnje košarkaških fanova. Pogledajte kako zajedno izgledaju Milica i Luka:

O vezi Luke Vildoze i Milice Tasić pričalo se još dok je ona sa drugaricama dolazila na mečeve Crvene zvezde prethodne sezone. Pojedini navijači crveno-bijelih primjećivali su ih na beogradskim šetalištima, a onda su poznati sportisti odlučili da prekinu sve glasine i zajedničkim fotografijama sa ljetovanja pokazali su da su u ljubavi!

Da ljubav cvjeta i da se Luka i Milica vole jasno je i poslije Zvezdinog gostovanja u Atini - na tribinama je bila i srpska odbojkašica, u dresu grčkog tima. Na svom Instagram profilu podijelila je snimak iz hale, gdje se vidi kako pomno prati jednu od akcija u kojima je učestvovao argentinski košarkaš. Pogledajte:

Inače, Milica Tasić je ponikla u Crvenoj zvezdi i dres seniorskog tima nosila je od 2014. do 2021. godine, uz izuzetak jedne sezone kada je bila na školovanju u SAD, odnosno na koledžu Nevada u Las Vegasu. Uslijedila je jedna sezona u Rumuniji gdje je nosila dres Dinama iz Bukurešta, a zatim je potpisala za turski Merinos. Već godinama Milica važi za jednu od najljepših srpskih sportistkinja. Pogledajte ljepotu koja je očarala bivšeg beka Zvezde:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC