• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čujem da je Nejpir imao i privatne probleme... Saša Dončić: Pričale su se bajke o njemu, a najviše je razočarao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Dončić nezadovoljan zbog toga kako je Šabaz Nejpir izgledao u Crvenoj zvezdi.

 Saša Dončić nezadovoljan zbog toga kako je Šabaz Nejpir izgledao u Crvenoj zvezdi Izvor: YouTube/ABA league/Screenshot/MN Press

I dalje se ne smiruju strasti oko Šabaza Nejpira. Amerikanac je ovog ljeta stigao u Crvenu zvezdu kao najveće pojačanje, međutim nakon loših igara - koji su se poklopili i sa nedovoljno dobrim rezultatima u Evroligi - klub se sporazumno rastao sa njim. Preciznije, Nejpir se vratio u Olimpiju iz Milana, iz koje je i stigao ljetos, a govorkalo se i da je čak slao poruke bivšim saigračima kako bi se raspitao o povratku i prije nego što je došlo do njega...

Nedavno je i Nedović priznao da je Nejpirova situacija bila "teret" za cijeli tim, a to poručuje i Saša Dončić koji je u podkastu ABA lige kazao da mu je upravo Amerikanac - koji ima i zavidno NBA iskustvo - bio ubjedljivo najveće razočaranje ove sezone jer je mnogo više očekivao od njega.

"Najviše sam razočaran Nejpirom. Odličan igrač, sve zna, dobro igra košarku, ali se ovdje nije snašao. Povukao je sa sobom i Tobija pošto njemu treba dobar plejmejker. Nisu se ukomponovali i vidi se da kada Zvezda igra Nejpir, to je usporeno, ima neke težine... Vidjećemo sa novim igračem kako će to izgledati", rekao je Dončić misleći na Gilespija, pošto je Topić stigao nakon snimanja emisije.

"Pričale su se bajke o Nejpiru, čujem da ima i privatne probleme, ali to nas ne bi trebalo da zanima. Nas zanima teren. Zvezda je imala i prošle godine u Evroligi dobijene utakmice, pa su ih izgubili. Ima dosta da se igra, tu je i novi trener...", naglasio je Dončić koji je rekao da mu je Zvezda ostavila najbolji utisak u ABA ligi, ali da je Partizan pokazao više u Evroligi. 

"Pokušaću da kažem nešto, pa nek pogledaju opet za pet-šest mjeseci ovi što prate podkaste. Bez obzira koliko je neubjedljiva u Evroligi, Zvezdi prvo mjesto u ABA ligi niko ne može da oduzme zbog tri kiksa Partizana. Prednost domaćeg terena je nevjerovatna u ABA Ligi. Meni kao bivšem igraču je uvijek bilo čak zanimljivije da igram pred protivničkim navijačima. To mi je nepojmljivo da godinama nema brejka.  Zvezda će biti prva, Partizan drugi, a šta će biti - to ćemo znati kad vidimo formirane ekipe", kazao je Petrović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC