• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Etore Mesina: Šabaz Nejpir se odrekao novca da dođe u Armani - hvala Crvenoj zvezdi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šabaz Nejpir se odrekao novca da bi došao u Armani iz Crvene zvezde tvrdi Etore Mesina.

 Sabaz Nejpir se odrekao novca da bi otisao iz Zvezde kaze Mesina Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Šabaz Nejpir (32) odigrao je sjajan meč za Armani, prvi poslije odlaska iz Crvene zvezde Meridianbet. Dao je 16 poena, vodio je tim iz Milana do trijumfa i dobio je aplauze sa tribina i pohvale od saigrača i trenera. Etore Mesina oglasio se poslije utakmice, ali nije pričao samo o učinku američkog košarkaša. Tvrdi da se odrekao novca da bi potpisao za italijanski tim.

To je otkrio na konferenciji za medije poslije meča. "Pričaćemo o ugovornim obavezama kasnije, sada nije vrijeme. On je tu, srećan je što je došao. Napravio je veoma važan korak na ekonomskom planu da bi došao i igrao ovdje i zahvalni smo mu na tome. Mi smo uradili svoj dio posla, Zvezda je pomogla i hvala im na tome. Bila je to dobra kombinacija sa sve tri strane kako bi on došao u Milano i srećni smo", rekao je Mesina.

Potom se osvrnuo na meč i dešavanja na terenu. "Dao je energiju timu, pogodio je neke veoma važne koševe. Dijego Flakadori je imao dosta koristi od toga, kontrolisali su dešavanja na terenu. Moram da se zahvalim i Šavonu Šildsu, jer sam mislio da neće moći da igra, ali je bio u timu. Kontrolisali smo njegovu minutažu, jer nije lako igrati samo dva dana poslije duple evroligaške nedjelje. Šabazovo prisustvo značiće mnogima na terenu, kada se vrati Maodo Lo, imaćemo trojicu plejmejkera i to mi se dopada", zaključio je Mesina.

Podsjetimo, Amerikanac je napravio haos u Zvezdi. Odbio je da igra meč protiv Real Madrida zato što je bio u pregovorima sa Armanijem. Janis Sferopulos to je javno rekao pred kamerama poslije poraza od španske ekipe, a Šabaz se poslije toga oglasio na Instagramu i tvrdio da Grk ne govori istinu.

Nije ni tu bio kraj sage i haosa, pošto se i Mesina "pravio lud" i prije Nejpirovog potpisa je pričao da ne zna ništa o tome. "Drago mi je da je Sferopulos bolje informisan od mene", rekao je tada Etore. Zbog svega toga reagovala je i Crvena zvezda, a na kraju je američki igrač potpisao ugovor i otišao...

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:17
Šabaz Nejpir
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC