• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Evroliga je ovo čekala: Kevin Pangos ima novi klub

Američki košarkaš je napustio Armani i brzo našao novi tim.

 Kevin Pangos potpisao za Valensiju Izvor: MN PRESS

Američki plejmejker Kevin Pangos (30) konačno je postao slobodan igrač, jer je otišao iz Armanija pretposljednjeg dana 2023. godine. Iste večeri, on je postao plejmejker Valensije, gdje će biti saigrač Stefanu Joviću. Nakon što ga je trener Etore Mesina odavno "precrtao", bivši organizator igre Barselone, CSKA Moskve, Klivlenda pregovarao je sa novim timovima i sve je dogovorio u posljednjim satima 2023. godine.

Kevin Pangos je često prethodnih godina dovođen u vezu sa beogradskim "vječitim" rivalima, Partizanom i Crvenom zvezdom , tako je i ove jeseni nagovještavano da bi mogao na Mali Kalemegdan, ali ni sada neće u Srbiju. Za vrijeme njegovog dugog raskida sa Armanijem, Partizan je pojačao bekovske pozicije dovođenjem doskorašnjeg igrača Virtusa Džejlina Smita, a Zvezda je na mjestu plejmejkera dovela najvećeg srpskog talenta Nikolu Topića. Otud je i nestala potreba "vejčitih" da traže pojačanja na mjestu organizatora igre.

"Košarkaški klub Olimpija Milano saopštava da je danas raskinuta saradnja kluba i Kevina Pangosa. Olimpija želi igraču sve najbolje u budućnosti", navedeno je u kratkom saopštenju, a odmah nakon toga je potvrđeno i da je Amerikanac novi igrač Valensije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC