• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pobijedila, a svi pričaju o turskoj ljepotici! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Novinarka Deniz Aksoj iz Turske privukla mnogo pažnje nakon meča Zvezde i pobjede protiv Fenerbahčea.

 Novinarka Deniz Aksoj ljepotica o kojoj se priča poslije Fenerbahče - Zvezda Izvor: Instagram/denizzaksoy/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde upisali su veliku pobjedu u 18. kolu Evrolige - tek drugi put u sezoni slavili su na gostujućem terenu, ali prvi put van Beograda. Nakon Makabija, koji je domaćin u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" pao je i turski velikan Fenerbahče (85:76), a nakon meča u Istanbulu priča se i o ljepotici koja je privukla mnogo pažnje. Turska novinarka Deniz Aksoj zaštitno je lice Evrolige u Turskoj i "protivnica" Grkinje Dore Panteli kada je riječ o najlepšoj reporterki u evropskoj košarci.

Deniz se nedavno našla u centru pažnje jer je pred njom Nik Kalates kriknuo, pa zatim pobjegao iz kadra, a ovog puta uzimala je izjave i od članova Zvezdine ekspedicije. Sa Deniz Aksoj popričali su trener Janis Sferopulos, kao i košarkaši Rokas Gedraitis i Džoel Bolomboj - o svemu tome zanimljive komentare imali su navijači crveno-bijelih.

Na društvenim mrežama fanovi Zvezde zaključili su da Janisu, Rokasu i Džoelu uopšte nije bilo lako da se koncentrišu i daju izjave u prisustvu jedne od najljepših sportskih novinarki u Evropi. Da li je to bilo baš tako procijenite nakon što pogledate kako izgleda turska novinarka Deniz Aksoj:

Deniz obožava sport i njen Instagram nalog prepun je fotografija sa sportskih događaja. Često je to poslovno - povremeno putuje u SAD da izveštava sa utakmica NBA lige u kojoj obožava Nikolu Jokića, a redovan je gost i hala po Evropi. Njeni pratioci mogu da je vide kako pozira pored grba košarkaškog kluba Partizan ili na meču Crvene zvezde dok su crveno-bijeli domaće utakmice igrali u Pioniru.

Takođe, Aksoj prati fudbal, pa je tako možete vidjeti na različitim stadionima širom kontinenta. Naravno, najčešće gleda mečeve turskog prvenstva, ali se može vidjeti i kako je na rimskom "Olimpiku" navijala za Lacio. Da li joj je to omiljeni strani klub ne znamo, ali je po fotografijama jasno da mnogo poštuje srpsku košarku i oba beogradska evroligaša. Pogledajte kratak snimak Deniz Aksoj iz Beograda:

Crvena zvezda se sedmom pobjedom u Evroligi izjednačila sa ekipama Olimpije iz Milana i Anadolu Efesa, koji ima meč manje. Fenerbahče ima učinak 10-8 i trenutno je na poziciji koju će Zvezda pokušati da dostigne, nalaze se na mjestu koje vodi u plej-in, odnosno doigravanje četiri tima pred plej-of ove sezone. Crveno-bijeli će pokušati da iskoriste dobar raspored u januaru kako bi se približili tim pozicijama. Pogledajte tabelu Evrolige:



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC