• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović oglasio se o Nikoli Joviću! Poslao poruku slavnom treneru: Zašto mu to radiš?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aco Petrović se oglasio zbog nastupa mladog Nikole Jovića u najjačoj ligi na svijetu.

 Aco Petrović o Nikoli Joviću Izvor: Kurir/Dado Đilas

Talentovani srpski košarkaš Nikola Jović odigrao je odličan meč za Majami protiv Lejkersa u NBA ligi - pobjedu je obilježio sa 15 postignutih poena i trojkom u lice Lebrona Džejmsa, pa je sasvim razumljivo što je privukao pažnju u regionu. Aco Petrović, rođeni brat poginulog Dražena, nekadašnji hrvatski košarkaš prokomentarisao je odluku Majamijevog trenera Erika Spolstre da dozira minutažu mladog Srbija.

Po riječima košarkaškog stručnjaka iz Hrvatske, Nikola Jović je spreman i za daleko veću ulogu od one koje su mu u franšizi sa Floride namijenili Pet Rajli i Erik Spolstra! Štićenik prve zvijezde tima Džimija Batlera mogao bi da dobije i više minuta na terenu kako bi u NBA ligi pokazao raskošan talenat!

"I dalje mislim da je Erik Spolstra jedan od najboljih ako ne i najbolji NBA trener, ali mi nikako nije jasan razlog, zašto Nikolu Jovića na ovakav način dozira, kada je momak apsolutno spreman za sve", napisao je hrvatski stručnjak.

Ispod njegove objave povela se rasprava o tome kako Majami dozira minutažu srpskog košarkaša i koliko računa na njega u budućnosti.

Podsjećamo, Nikola Jović je prethodnog ljeta izabran na NBA draftu sa 27. pozicije, a u prvoj sezoni u SAD samo se prilagođavao američkoj košarci. Odigrao je tek 15 mečeva u sezoni i prosječno bilježio 5,5 poena. Ove sezone već je nastupio na osam utakmica Majamija, a najbolji je bio noćas protiv Lejkersa kada je ubacio 15 poena.

Tokom prethodne jeseni Nikola je bio dio reprezentacije Srbije koja je na Mundobasketu stigla do srebrne medalje, a Erik Spolstra radio je kao pomoćnik u stručnom štabu selekcije SAD. Tako je iskusni trener imao priliku da iz najboljeg ugla prati razvoj mladog srpskog košarkaša, koji je očigledno budućnost franšize sa Floride.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC