• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jović odličan protiv Lejkersa: Trojka u lice Lebrona Džejmsa (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaš Majamija Nikola Jović bio veoma važan u pobjedi nad Lejkersima.

 Nikola Jovic pogodio trojku preko Lebrona Dzejmsa video snimak Izvor: Jevone Moore/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jović imao je veoma važan učinak u novoj pobjedi Majami Hita - tim sa Floride savladao je Los Anđeles Lejkerse (110:96), uz 15 poena i osam skokova nekadašnjeg igrača Mege. Srebrni reprezentativac Srbije sa Mundobasketa 2022. godine odigrao je jednu od najzrelijih utakmica u NBA, a svoj nastup ukrasio je trojkom u lice Lebronu Džejmsu!

Jović je već u prvoj dionici pokazao da bi ovo moglo da bude njegovo veče - nakon promašaja Entonija Dejvisa uhvatio je defanzivni skok, a zatim pretrčao cijeli teren i lko položio loptu u koš za 12:7. Odličnu partiju nastavio je u drugoj četvrtini kada se nije uplašio Džejmsa već mu je "sasuo" trojku u lice. Pogledajte kako je to izgledalo:

U poraženom timu istakao se Entoni Dejvis sa 29 poena, dok je američki reprezentativac Ostin Rivs ubacio 24. Skroman učinak imao je Lebron Džejms sa samo 12 postignutih poena, šest skokova i devet asistencija - poenterski su od njega bolji bili Maks Kristi (14) i Kristijan Vud (13). U ekipi Majamija Tajler Hiro je bio najbolji jer je postigao 21 poen, a svi ostali koji su se upisali u strelce imali su dvocifren učinak - to je uspjelo čak sedmorici košarkaša!

Ekipa Majamija nakon ove pobjede ima učinak od 20 trijumfa i 14 poraza, što je trenutno dovoljno za četvrto mjesto na Istoku lige. Sa druge strane, Los anđeles Lejkersi ne bilježe rezultate u skladu sa očekivanjima i zauzimaju tek 10. poziciju Zapadne konferencije, uz učinak od 17 pobjeda i 18 poraza.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:39
Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC