• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl u Evroligi, četiri produžetka i hit reakcija komentatora

Spektakularan meč odigrali su Real Madrid i Efes, a poslije te utakmice javio se i jedan komentator.

 Real Madrid Efes četiri produžetka komentator otišao na pivo Izvor: Irina R Hipolito/AFP7/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spektakl u Evroligi, četiri produžetka, tri sata košarke i pobjeda Reala protiv Efesa u Madridu (130:126). Priredili su igrači na parketu noć za pamćenje, nešto što se nikada prije nije dogodilo u elitnom takmičenju, ali to nije uticalo samo na njih, već i na komentatore. Javio se i litvanski komentator Ritis Visniauskas.

On se oglasio na Tviteru i njegova objava izazvala je veliku pažnju navijača. "Zaslužujem pivo poslije ovakvog prenosa", napisao je on. Ubrzo su krenuli da se ređaju komentari, a svakako najzanimljiviji bio je onaj koji je sugerisao da broj piva mora da bude isti kao broj produžetaka. "Slažem se, četiri produžetka, dakle četiri piva", odgovorio je Ritis.

Doduše, jedan španski navijač mu je zamjerio da je izbaksuzirao Efes. Na 66 sekundi prije kraja drugog produžetka Efes je imao sedam poena prednosti (102:95) i tada je komentator izgovorio "da je gotovo i da je prekinuta serija poraza Efesa". Nije tako mislio španski tim koji je izjednačio, zakazao treći produžetak. Ni tu nije bio kraj drame, Efes je bio nadomak pobjede i poslije trećeg nastavka, ali je Kampaco asistirao Tavaresu za zakucavanje i nastavak spektakla (111:111).

Na kraju je Mario Hezonja bio taj koji je stavio tačku na meč, ali je igrač utakmice definitivno Džanan Musa koji je ubacio 40 poena. Hezonja je imao 31, Kampaco 25, na drugoj strani Larkin je dao 32, Tompson 21...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC