• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avion se srušio, oca su mi proglasili mrtvim! Trener Zvezde otvorio dušu: "Dvije lijepe stjuardese su mu prišle.."

Janis Sferopulos ispričao je i kako je njegov otac proglašen mrtvim u avionskoj nesreći i kako je pukom srećom izbjegao da uđe u taj avion...

 Janis Sferopulos o ocu i avionskoj nesreći Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Janis Sferopulos sa Crvenom zvezdom pokušava da izbori mjesto u doigravanju Evrolige. Preuzeo je tim poslije odlaska Duška Ivanovića i djeluje da polako igra dobija obrise kakve on žele. Dok priprema naredne mečeve i pravi planove grčki stručnjak otkrio je i jednu nevjerovatnu priču iz svog života. Njegov otac bio je proglašen mrtvim.

Šta se dogodilo? Otkrio je on sam. "Moj otac bio je fudbaler i jedan od najboljih u Solunu. Potpisao je za Olimpijakos i došlo je do trenutka kada je sa još jednim svojim saigračem trebalo da leti na utakmicu. Otišli su na aerodrom i dvije stjuardese, koje lijepo izgledaju, rekle su im da ne idu i da lete sutra ujutru i da idu sa njima. Onda su njih četvoro napustili aerodrom, otišli na večeru, bioskop, ne znam gdje", počeo je Sferopulos priču za "Meridian sport TV".

Potom se dogodilo nešto užasno. "Onda je taj avion otišao i srušio se, svi su poginuli. Imali su ga na listi mrtvih, pa je zvao apoteku koja je imala telefon da bi rekao roditeljima da je živ i da nije preminuo. To je istinita priča. Sreća ga je spasila", ispričao je Sferopulos.

Njegov otac Savas preminuo je u martu 2018. godine u 83. godini. Janis je tada vodio Olimpijakos i klub i mnogi drugi ljudi iz svijeta košarke uputili su mu saučešće.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC