• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Došli smo do Bodirogine mafije!" Skandal u Evroligi - napao legendarnog Srbina!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prvi čovjek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos nije birao riječi o Dejanu Bodirogi.

 Dimitris Janakopulos napao Dejana Bodirogu i Evroligu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Panatinaikosa uspjeli su da savladaju Valensiju na gostovanju u Evroligi (82:81), ali... Kontroverzni vlasnik grčkog tima Dimitris Janakopulos i taj meč iskoristio je da se nađe u centru pažnje košarkaške javnosti u Evropi - ovog puta napao je nekadašnjeg srpskog košarkaša Dejana Bodirogu, prvog čovjeka Evrolige!

Kontroverzni Grk nije birao riječi - što je potpuno u njegovom stilu - pa je tako još prije kraja meča protiv španskog tima imao neprikladne komentare na legendu srpske, evropske i svjetske košarke. Po riječima Janakopulosa, Bodiroga je šef mafije koja kontroliše Evroligu!

"Moram nešto da kažem. Pobijedili ili izgubili, od Bartomeuove mafije došli smo do Bodirogine mafije", izjavio je Janakopulos, iako nepristrasni košarkaški fanatici u Evroligi smatraju da je Valensija oštećena u finišu meča protiv grčkog tima. To nije bilo dovoljno da se zaustavi Janakopulos, koji je prethodnih godina imao velikih sukoba sa Đordijem Bartomeuom - i zbog čega je prijetio istupanjem iz Evrolige, odnosno odlaskom u FIBA Ligu šampiona.

Samo u prethodnih nekoliko mjeseci Janakopulos je pokušao da izazove više skandala u evropskoj košarci - napadao je Evroligu zbog Ergina Atamana, provocirao Olimpijakos zbog srpskog košarkaša, bio kivan na sudije nakon meča protiv Partizana i na kraju lično napao hrvatskog sudiju Sretena Radovića!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC