• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najprljaviji igrač NBA lige se vraća na teren: Izgubio milione zbog suspenzije - otkriveni novi detalji

Drejmond Grin se vraća na teren uskoro, suspenzija mu je istekla.

 Drejmond Grin se vraća na teren Izvor: Profimedia

Drejmond Grin uskoro bi mogao da se vrati na teren. Najprljaviji igrač NBA lige suspendovan je sredinom decembra od strane komesara Adama Silvera. Na meču protiv Finiksa je košarkaš Golden Stejta namjerno rukom u glavu udario Jusufa Nurkića i isključen je sa tog duela.

Nedugo poslije toga čelnici takmičenja, na čelu sa Silverom, riješili su da je vrijeme da se obračunaju sa Grinom. Nije mu taj udarac bio prvi prljav potez u karijeri i donesena je odluka da bude suspendovan i da za to vrijeme mora da ide na terapije i razgovore sa psiholozima zbog izliva bijesa. Izgleda da je sve to dalo rezultat, pošto su stigle nove informacije da je dobio dozvolu da se vrati treninzima sa Voriorsima.

Očekuje se da će uskoro početi da radi sa saigračima i trenerom Stivom Kerom, mada još uvijek nije jasno kada bi tačno trebalo da zaigra. Bez njega "ratnici" imaju dosta problema u odbrani, tako da će njegov povratak na parket i te kako značiti ekipi. Sve što je potrebno jeste da ne napravi neke nove gluposti do kraja sezone.

Zbog suspenzije i propuštenog broja mečeva Grin je izgubio skoro dva miliona dolara. Za 12 mečeva ostao je lakši za 1,847,291 dolar. U isto vrijeme to je pomoglo klubu koji je tako na plaćanju poreza uštedio 8,8 miliona dolara. Tako će, prema projekcijama, umjesto 192,5 miliona, platiti 183,7 miliona dolara za porez.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC