• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić istjerao navijača iz hale, pa se svađao sa novinarom: A to nisi čuo?! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Dončić je tražio od obezbjeđenja da izbaci navijača koji ga je psovao cijelu utakmicu, dok su mediji u SAD izvještavali da je to bilo zbog malo "prozivki".

 Dončić istjerao navijača iz hale, pa se svađao sa novinarom Izvor: YouTube/Bleacher Report/Printscreen

Prethodna noć u NBA ligi protekla je u znaku Dejana Milojevića, od koga se Golden Stejt oprostio u prisustvu njegove porodice, dok je svakako derbi utakmica odigrana u Teksasu. Dalas je doživio ubjedljiv poraz od Finiksa 132:109, uz izvrsnu partiju Devina Bukera koji je ubacio 47 poena i tako "odgovorio na kritike" da redovno gubi od Luke Dončića!

Buker je igrao maestralno, šutirao je 17 od 23 iz igre, imao još sedam skokova i tri asistencije i na ovaj način je poslao ozbiljnu poruku Maveriksima pred nastavak sezone, mada neće ni Dončić biti previše razočaran svojom igrom. Na zagrijavanju se prvo pojavio u majici sa natpisom "Brate", kao i svi u Golden Stejtu, a potom je ubacio 34 poena (11/24), uz još osam skokova i devet asistencija. Ali, da je bio nervozan, bio je...

Jedan navijač Sansa, koji je sjedio u drugom-trećem redu iza novinara, sve vrijeme je prozivao Dončića tokom utakmice što je Slovenac i čuo. Govorio mu je da je, između ostalog, da je "umoran i da ga razbijaju", na šta se Luka u jednom trenutku okrenuo i tražio od obezbjeđenja da ga izbace iz hale.


Zbog nervoznog ponašanja, Dončić je dobio i tehničku grešku jer je prigovarao sudiji, a jedan od novinara - koji je pisao o tome da je Slovenac napravio grešku - pitao ga je za tu situaciju na konferenciji za medije. To se nije dopalo Dončiću koji je odmah ušao u polemiku sa njim: "Vidio sam šta si rekao o navijaču, to nije istina, nije to jedina stvar koju je rekao. Neću da ponavljam šta je sve rekao, ali sam znao da ćeš ti to prvi da uradiš, uvijek to radiš, samo loše stvari pišeš o meni!", rekao je Luka Dončić i objasnio da je rekao da je tražio da ga izbace jer je psovao cijelu utakmicu, ali da isprva to nije učinio zato što navijači plaćaju ulaznice, međutim u jednom trenutku nije mogao više da trpi.

Novinar se branio i rekao da je to čuo je sjedio dva reda iza njega, na šta ga je Dončić upitao kako nije čuo sve ostalo što mu je govorio? Na kraju, složili su se da se ne slažu oko ovog incidenta, dok je Dončić takođe dodao i da nije zadovoljan kakav tretman ima u medijima.


NBA REZULTATI

Detroit - Šarlot 113:106
Vašington - Minesota 107:118
Majami - Memfis 96:105
Hjuston - Portland 131:137
Milvoki - Klivlend 126:116
Dalas - Finiks 109:132
San Antonio - Oklahoma 114:140
Golden Stejt - Atlanta 134:112

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC