• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Zvezde "pecnuo" Partizan! Javio se poslije pobjede - ova objava napravila je haos na društvenim mrežama!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džordan Lojd je poslije pobjede protiv Partizana spomenuo i Crvenu zvezdu.

 Džordan Lojd poslije pobjede Monaka pecnuo Partizan Izvor: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Monako je pobijedio Partizan i nastavio da se bori za mjesto u plej-ofu. U prvom planu bio je Majk Džejms (19, 7as, 5sk), ali je po završetku tog meča Saša Obradović najviše pohvala imao na račun Džordana Lojda. Upravo se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde oglasio na društvenim mrežama poslije meča.

Prije utakmice Monako je na svom Tviter profilu napisao "Kao bivši igrač Zvezde Lojd dobro zna šta znači igrati protiv našeg sledećeg rivala". Po završetku susreta Lojd je okačio tu objavu i stavio dva srca u crvenoj i bijeloj boji i tako oduševio navijače tima sa Malog Kalemegdana.

"Moraš da se vratiš u Zvezdu", "Zauvijek naš brat", Dođi, biće ludilo", "Ti si naš", "Nedostaješ nam mnogo", "Šta čekaš? Dolazi sljedeće sezone, imaš neka nedovršena posla u Beogradu". Bili su to samo neki od komentara koje je dobio od navijača Zvezde na toj objavi. Očekivano, javili su se i navijači Partizana koji su ga zbog ovoga prozivali.

Nije krio zadovoljstvo poslije pobjede, a vidio je i snimak trojke koju je dao skoro sa centra uz zvuk sirene. "Velika pobjeda za klub, hajde da nastavimo da gradimo nešto. Navijači su bili fantastični, značite nam mnogo. Ne mogu da vjerujem da je ovo bila moja jedina trojka na meču, ovo je urnebesno", nasmijao se Lojd.

Niz pohvala na njegov račun iznio je upravo trener Saša Obradović. "Možda se ne vidi u statistici, ali njegova prisutnost na terenu i u svlačionici daje drugu dimenziju i sigurnost u ekipi. U tim porazima koje smo imali ili Džordan nije igrao ili nije bio u pravoj formi. On pravi razliku i zbog njega i drugi igraju bolje", poručio je Saša koji ga je trenirao i u Zvezdi. Podsjetimo, bilo je spekulacija o tome da je Partizan tražio Lojda ljetos...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC