• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakucavanje godine u Evropi: Ma kakva NBA liga, na utakmici Barselone preletio obruč

Čudesno zakucavanje Devina Robinsona, zapamtićemo njegovo ime.

 Zakucavanje Devina Robinsona protiv Barselone Izvor: Twitter/@ACBCOM

Američki košarkaš Devin Robinson (28 godina, 203 centimetra), krilni centar španske Manrese, autor je najspektakularnijeg zakucavanja evropske košarke ove sezone. On je u porazu svog tima od Barselone (77:87) poletio preko bivšeg NBA igrača Vilija Ernangomeza i ukucao loptu u koš dok mu je praktično cijela glava bila iznad obruča! Pogledajte:

Devin Robinson igra u Manresi od prošle godine, bio je student koledža Florida od 2014. do 2017, a u NBA ligi je odigrao osam utakmica, dok je pokušavao da se nametne u Vašington Vizardsima i Toronto Reptorsima. U Evropi je zaigrao 2022. u Ulmu, poslije epizode u Tajvanu.

U porazu od Barselone, Robinson je bio prvi strijelac svog tima sa 15 poena i samo je as Barselone Džabari Parker bio efikasniji na utakmici sa 16. Srpski as Nikola Kalinić postigao je pet poena za Barselonu za pola sata na terenu, uz osam skokova i dvije asistencije. Barselona je ovim trijumfom ostala sama na trećem mjestu tabele, sa skorom 15-7 i sa tri pobjede manje od drugoplasirane Unikahe (18-4) i četiri od lidera, Reala (19-3). Sa druge strane, Manrsa je desetoplasirana, sa učinkom 12-10.

U Španiji se sada timovi okreću Kupu kralja, najspektakularnijem kup-takmičenju na svijetu, koje će biti odigrano u Malagi od 15. do 18. februara. U hali "Martin Karpenja" trofej će braniti domaća Unikaha, a Barsa i Manresa ponovo će se sresti 16. februara od 18 časova, u četvrtfinalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC