• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poreska i Budžetska inspekcija u Crvenoj zvezdi! Stiglo saopštenje kluba - evo za koji period se vrši kontrola

Crvena zvezda se oglasila zbog kontrole.

 Poreska i Budžetska inspekcija u Crvenoj zvezdi Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Crvena zvezda oglasila se na svom zvaničnom sajtu i otkrila da je u toku dana klub posjetila Poreska uprava i Budžetska inspekcija. U pitanju su dvije kontrole koje će vršiti reviziju u klubu za određeni vremenski period.

Saopštenje crveno-bijelih prenosimo u cijelosti:

"Zvezda još jednom želi da čestita svim Zvezdašima na još jednom osvojenom Kupu Radivoj Korać – jer je za sve nas svaki trofej od izuzetne važnosti! Ovo je četvti uzastopni kup koji je naš klub osvojio, što je dostignuće koje smo po prvi put ostvarili u istoriji kluba, kao i šesti trofej u posljednje dvije i po sezone!

Istovremeno, KK Crvena zvezda Meridianbet informiše javnost da su od danas, 20.02.2024.godine, u prostorijama kluba prisutne dvije kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Naložena poreska kontrola u prostorijama KK Crvena zvezda Meridianbet, biće za period 01.01.2022.godine do 31.12.2023.godine. Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 01.06.2022.godine do današnjeg dana.

Podsjećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namjene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primjedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

KK Crvena zvezda okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izvještavati javnost."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC