• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Lazić uzeo novi trofej, a onda se saznalo - jedva je izašao na parket

Branko Lazić je povrijeđen igrao finale Kupa Radivoja Koraća, ali je uspio da još jednom sa Crvenom zvezdom dođe do trofeja. I to sa jako, jako bitnom ulogom na terenu.

 Branko Lazić izjave nakon osvajanja Kupa Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća pobedom nad Partizanom 85:79, a jedan od najzaslužniji za tu pobjedu bio je kapiten crveno-bijelih Branko Lazić. Postigao je osam poena, dao dvije jako bitne trojke, ali bitniji od toga bio je njegov učinak u odbrani. 

Potpuno je neutralisao Kevina Pantera u drugom poluvremenu, a nakon meča je odbio da priča o svom individulnom učinku. Ipak, na pomen toga da sa 35 godina igra odličnu sezonu, imao je šta da kaže. 

"Prije svega želim da čestitam cijeloj ekipi, stručnom štabu i klubu na još jednom trofeju. Što se tiče utakmice odigrali smo jako dobar meč, fizički smo bli jaki, pokazali smo karakter i kvaltiet, izdržali smo do kraja i odnijeli smo pobjedu. Mislim da je ekipa timski odigrala fenomenalno, a to da li je neko odigrao bolje ili lošije sada je zaista nebitno. Košarka je timska igra, da li je neko iskočio zaista je nebitno, bitan je taj trofej na kraju. Što se tiče mojih godina, godine su samo broj", naglasio je Branko Lazić. 

Izvor: MN PRESS

Znali smo da su Miloš Teodosić i on pod znakom pitanja za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, ali tek poslije utakmice je zapravo Janis Sferopulos otkrio koliko je situacija bila ozbiljna. 

"Vidjeli ste kakav su doprinos dali, a odradili su možda jedan trening pod kontaktom, čak i bez kontakta i takvi su izašli da igraju utakmicu. A imali su takvu želju da igraju, a to je potrebno, da svi igrači igraju punim srcem", ispričao je grčki stručnjak na konferenciji za medije poslije utakmice. 

Ovo je iskusnom 35-godišnjem beku bio 22. trofej sa Crvenom zvezdom, od toga osmi Kup Radivoja Koraća i teško da će ga neko u istoriji kluba nadmašiti po broju trofeja. A ove sezone će zajedno sa timom probati da još više popravi taj saldo!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC