• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić o jednoj stvari nije htio da kaže ni riječ

Miloš Teodosić emotivno proslavio osvajanje Kupa Radivoja Koraća sa Crvenom zvezdom, ali nije želeo da kaže ništa o svojoj povredi.

 Teodosić nije htio govorio o svojoj povredi Izvor: Kurir/ Petar Aleksić

Miloš Teodosić obukao je ovog ljeta prvi put dres svoje voljene Crvene zvezde i uspio je sa njom da dođe do prvog trofeja u sezoni. Malo je falilo da Teodosić uopšte ne nastupi na Kupu Radivoja Koraća zbog problema sa zglobom, ali je na kraju možda odigrao i ključnu ulogu u pobjedi nad Partizanom (85:79).

Na kraju je postigao 16 poena, zabilježio je i pet asistencija za ukupni indeks 27, što mu je donijelo MVP priznanje: "Dugo nisam igrao Kup Srbije, od srca čestitam i Partizanu na odličnoj utakmici. Bila je odlična utakmica sa obje strane. Publika je bila dobra, odlična utakmica, dve evroligaške ekipe i naravno da mi je drago što smo mi pobijedili. Ovo finale je bilo uživanje za sve koji su gledali", rekao je Teodosić u razgovoru sa novinarima.

Na pitanje da li mu je ovo "najdraži trofej uz Evroligu sa CSKA", Teodosić ističe da mu je "svaki posljednji najdraži" i da ovo treba da bude samo vetar u leđa za dalje, ali vidjelo se i po slavlju na terenu koliko je bio emotivan. To je primijetio i Luka Mitrović, na šta se Teodosić nasmijao: "Pa dobro, nismo Luka i ja toliko bliski... Ha-ha. Znači mi puno. Eto, vidjelo se i sa strane”, rekao je on.

Teodosić je hvalio i publiku koja je bila uz njih večeras, ali i čitave sezone kada i nije išlo sjajno, a o povredi nije želio da priča: "Da... Najvažnije je da smo pobijedili. Jesam li igrao pod blokadama? To je nevažno", naglasio je Teodosić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC