• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od povratka u Partizan! Jan Veseli "zaključan" do 37. godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jan Veseli igra odlično u Barseloni i ne planira da ode iz nje pošto je potpisao novi ugovor.

 Jan Veseli se ne vraca u Partizan ostaje u Barseloni Izvor: M.M./ATAImages/Twitter/MiskoRaznatovic/Screenshot

Prošlog ljeta pojavila se informacija da bi Jan Veseli mogao da se vrati u Partizan, što je ekspresno demantovao njegov agent Miško Ražnatović, sa kojim crno-bijeli inače nisu u dobrim odnosima zbog Jana Madara. Ipak, to nije ugasilo nade da će se jedan od najvećih miljenika crno-bijele publike vratiti u Beograd pošto mu je isticao ugovor, sve dok Ražnatović nije danas objavio da je potpisao novi!

Prema posljednjem dogovoru Veselog i Barselone, češki košarkaš će za ovaj klub igrati sve do 2026. godini. Tada će već biti u 37. godini i pitanje je da li će tada uopšte biti u prilici da pomogne Partizanu i tako "odigra posljednji ples" u klubu u kome je stekao ime u evropskim okvirima.


"Da li bih volio da se vratim u Partizan? Ovo je jedna od destinacija gdje bih volio da igram, naravno tu je i Fenerbahče gdje sam proveo osam godina. Ali, Partizan će uvijek kod mene imati mjesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovdje da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće, ali ne obećavam...", rekao je prošle godine Jan Veseli.

Podsjetimo, Jan Veseli je ponikao u Geoplin Slovanu, a onda je blistao u dresu Partizana od 2008. do 2011. godine. Uslijedio je odlazak u NBA ligu gdje su ga kao šestog pika izabrali Vizardsi, ali se nije dugo zadržao u NBA. Vratio se u Fenerbahče sa kojim je kod Željka Obradovića osvojio Evroligu 2017. godine, a dvije godine kasnije bio je i MVP ovog takmičenja. Nakon punih osam sezona, otišao je u Barselonu 2022. Ove sezone bilježi sasvim solidne brojke i postiže 12,9 poena uz 4,5 skokova i jedan je od najboljih igrača Barselone koja ga je zato i zadržala.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Jan Veseli otpozdravlja navijacima na “Jane, vrati se”
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC