• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac Grobara nije blizu Partizana - velikan ga ne da ni za milion: Ponuda stigla, a Španci glatko odbili!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni košarkaš Jan Veseli dio je ozbiljnih planova u Barseloni i trenutno nije na prodaju.

 Jan Veseli ne može u Partizan Izvor: MN PRESS

Želja Partizana i navijača crno-bijelih nije sporna, ali "Leteći Čeh" vjerovatno neće napraviti senzacionalan povratak u Beograd tokom ovog ljeta. Dok se polako kompletira tim koji će Željko Obradović povesti u novu evropsku sezonu, iskusni Jan Veseli je bio opcija, ali je trenutno daleko od potpisa ugovora sa timom u kojem se svojevremeno proslavio baš u Evroligi!

Informacije koje stižu iz Grčke kažu da je Barselona stavila veto na transfer jednog od najboljih visokih igrača u Evropi i da španski tim nema namjeru da ga pusti. To je na svojoj koži osjetio Panatinaikos, koji je imao zamisao da Erginu Atamanu u sklopu "drim tima" koji se pravi stavi na raspolaganje i iskusnog centra, nekadašnjeg igrača Partizana, Vašingtona, Denvera i Fenerbahčea.

Prisjetite se dana u Partizanu:

Podsjećamo, Jan Veseli je u ljeto 2022. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Barselonom, nakon dugog i veoma trofejnog boravka u velikanu turske košarke. Španski tim je očigledno prezadovoljan kako je odigrao u prvoj sezoni tog dogovora, pa ni tim koji je trenutno finansijski najmoćniji u Evropi nije mogao da im ga uzme.

Uzimajući u obzir da sa Panatinaikosom nisu željeli ni da pregovaraju nakon ponude od milion evra, teško je zamisliti da Partizan može da "ukrade" igrača koji je na početku karijere tri sezone igrao u Beogradu, a sa crno-bijelima stigao i na F4 Evrolige 2010. godine.

"Panatinaikos je pokušao da potpiše Jana Veselog i ponudio je milion evra Barseloni da ga puste. Grčki tim je takođe ponudio četiri miliona evra za dvogodišnji ugovor iskusnom košarkašu. Ali, kako prenosi 'SDNA', Barselona je odbila ponudu i Veseli će ostati u njihovom timu. 'Zeleni' će morati da traže drugo rješenje na tržištu", napisao je poznati grčki novinar.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Proslava Partizana
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC