• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moja greška, nema veze sa Zvezdom i Partizanom! Slobodan Šarenac se izvinio Grobarima zbog izjave u prenosu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati komentator Slobodan Šarenac izvinio se navijačima Partizana zbog jedne izjave.

 Slobodan Šarenac izvinio se Grobarima Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije pobijedili su Finsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Pioniru, jedan od aktera tog meča bio je Balša Koprivica. Sin čuvenog Slaviše Koprivice, osvajača Evrolige sa Partizanom 1992. godine. Kada je ušao u igru poznati komentator Slobodan Šarenac je u prenosu rekao nešto što je zasmetalo navijačima crno-bijelih.

Izgovorio je tom prilikom da je "Partizan 1992. godine osvojio Kup Evropskih šampiona." Nije rekao riječ "Evroliga", pa su se zbog toga oglasili navijači na društvenim mrežama i to su mu zamjerili. Pročitao je i on sam sve te komentare, pa je odlučio da se oglasi na Tviteru i da stavi tačku na bilo kakve "teorije zavjere" kako je i sam napisao.

"Prigovori što sam pogriješio i rekao da je Partizan osvojio KEŠ 1992. godine, a ne Evroligu, svi usvojeni. Moja greška! Nenamjerno. Ispravka ide u sljedećem prenosu koji budem radio. Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana. I opet, nema veze sa Partizanom i Crvenom zvezdom, već je moja greška", napisao je Šarenac.

Bilo je dosta komentara ispod te objave, neki su mu oprostili, neki mu i dalje zamjeraju što je to rekao. "Nisam ni znao da je to aktuelno ovih dana, zaista", "Teorije zavjere na drugu stranu", bili su neki od odgovora na komentare korisnika Tvitera.

Podsjećanja radi, Partizan je titulu osvojio 1992. godine kada je u finalu pobijedio Huventud čuvenom trojkom Aleksandra Đorđevića. Kao asistent za taj koš vodi se upravo Slaviša Koprivica. Tog 16. aprila je srpski tim ušao u istoriju, a Sale je dao koš koji se i dan dana prepričava.

Potez za sva vremena.
Izvor: YouTube/Allin2

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC