• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović i poznati glumac su braća! Predsjednik Partizana otkrio sve: Naša familija je talentovana za umjetnost

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ostoja Mijailović otkrio je da su on i glumac Andrija Kuzmanović braća.

 Ostoja Mijailović otkrio je da su on i glumac Andrija Kuzmanović braća Izvor: Printscreen/TV PRVA

Ostoja Mijailović je predsjednik košarkaškog kluba Partizan, a ono što je malo ko znao jeste da ima rodbinske odnose sa jednim poznatim srpskim glumcem. Andrija Kuzmanović mu je brat. Otkrio je sve to prvi čovjek crno-bijelih u jednoj emisiji i ispričao sve detalje oko familijarnih odnosa.

"Andrijina baka i moj deda Ostoja, po kom sam dobio ime su bili brat i sestra. Nažalost, niko od njih nije živ, a mi smo bili i ostali braća. Svako od nas je uspio u polju gdje je želio, krenuo je tim putem, naša familija je talentovana za umjetnost. Uvijek smo se poštovali i voljeli. Sve što smo postigli u životu je zbog nas samih", rekao je Mijailović u emisiji "Exclusiv Night" na "TV Prva".

Njih dvojica znaju se dosta dugo.

"Andrija je Partizanovac, ima kod nas i onih drugih, koji navijaju za drugi klub, da ne spominjemo sad. Volimo ih kao da su partizanovci, ne razdvajamo familiju po bojama. Svešćete me na patriotu, pa moram da kažem da navijam za Zvezdu protiv drugih klubova. Moram da kažem da ne navijam ni za koga u tim mečevima, ne gledam te utakmice."

Za razliku od njega Andrija je imao drugačiji odgovor.

"Ja moram da kažem da ne navijam da izgubi klub iz mog grada i moje države, ima nas 6,5 miliona, kada bismo se dijelili na te boje. Normalno je da voliš jedan klub, ali morate da se sjetite da smo mi jedan malobrojni narod, za ono koliko smo vrijedni poštovanja u svijetu. Ako se dijelimo na glupe i male podjele, nema od toga ništa. Stižem da gledam utakmice Partizana."

Izvor: Prva screenshot

Ispričao je i da mu je "krajnji cilj da Partizan osvoji Evroligu, pa da se povuče sa predsjedničke funkcije", pa ga je voditeljka upitala i šta bi uradio ako bi se to dogodilo i kada bi se snimao film o tom uspjehu i ko bi volio da ga glumi. "Volio bih da me glumi moj brat, ali razmišljao sam o tom pitanju. Mislim da bi ot trebalo da bude Ivan Bosiljčić. Djeluje mi da bi to mogao da odglumi", dodao je Ostoja.

Na to se nadovezao Andrija. "Volim kao glumac kada mi daju kompleksan zadatak, volim kada je taj čovjek višeslojan. Željko Obradović je jedna od najinteresantnijih figura u Evropi, ne samo meni, nego i mnogim drugim glumcima iz regiona, Evrope, svijeta. Ali, bilo bi mi interesantno da odigram mog brata. Ne zato što je tu pored mene, nego zato što znam koliko je višeslojan i koliko stvari mora da izdrži na dnevnom nivou. Sve to su veliki tereti, ljudi ne kapiraju, misle kada vide jednu evropsku utakmicu da je to lako napraviti i dovesti te ljude u Beograd", zaključio je Kuzmanović.

(Prva/MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC