• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije ovo onaj Mornar sa početka! Sferopulos jasan: Vidite, ovo nam je druga utakmica u tri dana, zato je bitno

Janis Sferopulos je istakao koliko mu je bilo bitno što je mogao da rotira svoj tim u meču sa fenjerašom na tabeli ABA lige.

 Janis Sferopulos nakon pobjede nad Mornarom Izvor: Youtube/Mornar Barsko zlato

Crvena zvezda je rutinski odradila posao na gostovanju u ABA ligi i učvrstila se na vrhu tabele. Savladali su crveno-bijeli posljednjeplasirani tim takmičenja Mornar 102:66, a trener Janis Sferopulos je istakao da je zadovoljan pristupom svog tima na tom meču. On je čestitao svojim igračima na ozbiljnom pristupu meču i naglasio da pozicija na tabeli ne prikazuje kakav je zapravo Mornar tim u ovom momentu sezone. 

"Želim da čestitam našim igračima na tome kako su pristupili ovom meču. Prije meča smo rekli da Mornar igra mnogo bolje sada u odnosu na prvi meč i to kako su počeli sezonu. Imali su tri pobjede u posljednjih pet kola. Čak i te utakmice koje su izgubili, borili su se do kraja. Za mene je bilo jako bitno kako se moj tim spremio za ovu utakmicu. Bili smo ozbiljni od samog početka, mada je Mornar u prvoj četvrtini imao neke dobre momente. Od druge četvrtine smo igrali bolje u odbrani i generalno od druge četvrtine smo kontrolisali utakmicu. Igrali smo ozbiljno u drugom poluvremenu. Dobro je bilo što sam imao šansu da rotiram igrače i da im podijelim minutažu jer kao što znate ovo nam je bila druga utakmica u tri dana nakon putovanja. Mornar je promijenio tim, dodao je nove igrače i mislim da imaju velike šanse u borbi za opstanak. Želim im svu sreću", naglasio je Sferopulos. 

Crvena zvezda je poslije ove pobjede ostala na vrhu tabele sa učinkoim od 18 pobjeda i tri poraza. Drugoplasirani Partizan ima 15 pobjeda i 6 poraza i Budućnost ima priliku da ga prestigne ako dobije svoj meč ovog kola u ponedjeljak protiv Igokee. Cedevita Olimpija je sa 14 pobjeda i 7 poraza četvrta. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC