• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Statua Lebrona? Ipak ne!" Legendarni NBA plej ne želi Džejmsa među velikanima Lejkersa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Gilbert Arenas nikada nije imao dlake na jeziku, a sada je istakao da smatra da Lebron i dalje nije zaslužio da bude među najvećim legendama Lejkersa.

 Gilbert Arenas ne želi statuu Lebrona Džejmsa među velikanima Lejkersa Izvor: Streamable.com/PrintscreenYoutube/djvlad/printscreen

Lebron Džejms je stigao u Los Anđeles Lejkerse 2018. godine, a sada je sa 39 godina uspio dapostane jedini košarkaš u istoriji NBA lige sa više od 40.000 poena u regularnoj sezoni. Lejkerse je 2020. vodio do titule, ali od tada njegov tim nije bio ni blizu vrha. 

Sada se povodom toga oglasio Gilbert Arenas, nekadašnji Golden Stejta i Vašingtona i trostruki NBA Ol Star. Poznat po brojnim kontroverznim izjavama sada je izjavio da jedan od najboljih košarkaša ikada ne zaslužuje da dobije statuu u Los Anđelesu kada završi karijeru! 

"Mislim da treba da počnemo da se spremamo za statuu Lebrona Džejmsa ispred arene. To je to, zar ne", zapitao se Kendrik Perkins, a Arenas nije mogao da se složi: "Ako sada završi karijeru, definitivno ne!" 

Ove sezone iako je na pragu pete decenije Lebron Džejms prosječno biljleži 25,3 poena, 7,9 asistencija i 7 skokova po meču, a navodno je od Lejkersa tražio novi višegodišnji ugovor vrijedan više od 100.000.000 dolara. Da li sa njim u petoj deceniji Lejkersi mogu do nove titule ostaje da se vidi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC