• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić zaprijetio, Lebron Džejms "umro od smijeha"! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Razgovor Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa privukao mnogo pažnje u SAD.

 Nikola Jokic zaprijetio Lebronu Dzejmsu video snimak Izvor: Youtube/Chaz NBA/printscreen

Spektakularnu noć smo imali u NBA ligi! Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi savladali su Los Anđeles Lejkerse u Kaliforniji (124:114), a ovaj fantastičan meč gledale su neke veoma poznate face. Na tribinama su bili Novak Đoković, Vlade Divac, Marko Jarić, Nikola Đuričko - koji je i objavio selfije - i svi su oni pružali podršku srpskom asu koji je na terenu bio bolji od Lebrona Džejmsa i njegovih saigrača.

Ipak, meč u Los anđelesu Lebron Džejms će pamtiti po velikom NBA rekordu koji je postavio - slavni Amerikanac postao je prvi igrač sa preko 40 hiljada poena u istoriji lige. Bilo je očigledno da će Lebron uspjeti to da uradi na meču protiv Denvera jer mu je pred ovaj meč nedostajalo samo devet poena za rekord, ali... Nikola Jokić je probao da ga uplaši.

Pred sam meč Lejkersa i Nagetsa, nakon što je Džejms obavio svoju ceremoniju sa bacanjem krede u vazduh, najbolji igrač tima iz Los Anđelesa pozdravio se sa svim igračima protivničkog tima. tom prilikom kratko je porazgovarao sa Nikolom, koji je uspio da ga nasmije. "Zadržaćemo te na osam poena", rekao je Somborac u šali, a Džejms je to prepoznao i raširio osmijeh preko čitavog lica. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Susret pred početak meča.
Izvor: YouTube/Chaz NBA

Podsjećamo, Lebron Džejms je postao rekorder NBA lige po broju postignutih poena još davno, kada je prestigao Karima Abdul-Džabara. Legendarni centar Milvokija i Lejkersa završio je karijeru sa 38.387 poena, a Lebron Džejms trenutno ima 40.017! Od aktivnih košarkaša mjesto među deset najboljih u istoriji ima još samo Kevin Durent, ali je on tek na devetom mjestu sa postignutih 28.372 poena, predaleko da bi mogao da ugrozi Džejmsa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC