• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković i Vlade Divac došli da podrže Nikolu Jokića! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji teniser svih vremena, u pratnji Divca, gledao kako Nikola Jokić ruši Lejkerse.

 Novak Djokovic Nikola Jokic Vlade Divac susret u Los Andjelesu video Izvor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse na gostovanju u Kaliforniji (124:114), a najbolji košarkaš NBA lige imao je neočekivanu podršku u hali - još jednu izuzetnu partiju Nikole Jokića gledali su najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i Vlade Divac, legendarno ime evropske i američke košarke!

O susretu Novaka Đokovića i Nikole Jokića ovog jutra priča cijeli svijet, a snimak njihovog zagrljaja podijelili su čak i zvanični profili NBA lige na društvenim mrežama. "Srpske legende! Novak Đoković i Nikola Jokić", piše u opisu uz snimak na kojem se vidi susret dvojice slavnih sportista, najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša na svijetu u ovom trenutku.

Na početku snimka vidi se kako Novak Đoković daje izjavu medijima, a samo sekundu ili dvije kasnije prilazi mu Jokić. Djeluje da je centar Denver Nagetsa i najveći kandidat za MVP priznanje u NBA ove sezone malo iznenađen što je pored terena vidio možda i jedinog poznatijeg zemljaka u svijetu sporta. Uslijedio je zagrljaj sa Đokovićem, a zatim i sa Divcem koji je svojevremeno nastupao za Lejkerse. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Novak Đoković je u SAD stigao mnogo prije nego što treba da nastupi na turniru Indijan Vels, a u avionu sa njim ka drugom kraju svijeta bio je i Rafael Nadal. Njihov zajednički odlazak iznenadio je i ruskog tenisera Danila Medvedeva, ali jasno je da Đoković nije mislio samo o tenisu kada se uputio u Kaliforniju.

Srpski teniser je prethodne dane iskoristio da promoviše proizvod "waterdrop", a vidjeli smo ga i na fudbalskoj utakmici. Takođe u društvu Divca, najbolji teniser svih vremena gledao je meč u Los Anđelesu, kada su Galaksi i Inter iz Majamija remizirali (1:1) uz golove srpskog fudbalera Dejana Joveljića i Lionela Mesija, kojeg Novak izuzetno poštuje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC