• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednji šut? Bio je drugačiji plan! Željko Obradović o bolnom porazu Partizana

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana oglasio se o posljednjoj akciji svog tima u porazu protiv Armanija.

 Željko Obradović o porazu Partizana od Armanija Izvor: YouTube/Olimpia MilanoTV

Partizan je izgubio od Armanija u Italiji i bolnim porazom zakomplikovao svoju borbu za plasman u Top 8 Evrolige. Poslije utakmice, odlučene šutem Šabaza Nejpira pet sekundi prije kraja, trener crno-bijelih bio je upitan i za posljednji napad Beograđana. Taj posjed Partizana završen je teškim šutem Zeka Ledeja, koji nije bio uspješan.

"Prije svega, čestitam Milanu na pobjedi, bila je veoma lijepa utakmica, mnogo uspona i padova oba tima. Vjerujem da su svi koji su bili u hali uživali. Takođe, želim da zahvalim našim navijačima koji su nas podržali, došli su da nas gledaju i podrže kao cijele sezone, a istovremeno mi je i veoma žao, jer ne znam koji put gubimo na ovaj način."

Bio je upitan Željko Obradović i za posljednji napad i pokušaj Zeka Ledeja iz teške situacije. "Mislite baš, baš na posljednji šut? Dobro pitanje... Reći ću samo ovo - bio je drugačiji plan."

Pogledajte taj šut:

"Nije laka situacija, jer može mnogo stvari da se dogodi u tom trenutku i igrači moraju da reaguju u skladu sa tim kako odbrana igra. Još jedno, nije to laka situacija, ali nije u pitanju samo taj posljednji posjed, bilo je i drugih odluka u toku utakmice. Normalno je da poslije košarkaške utakmice svi vole da pričaju o posljednjim napadima, ali mislim da u košarci imate mnogo prilika tokom meča. Kada bih govorio o tome kako smo izgubili, važnije mi je da smo napravili neke greške ranije u toku utakmice. To mi je važnije."

Partizan se vraća u Beograd na pripremu utakmice ABA lige protiv Borca u Čačku u ponedjeljak, a onda će u sljedećem kolu Evrolige u četvrtak gostovati Barseloni.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC