• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemam pojma, ne znam kako to da uradimo! Željko se oglasio nakon poraza: Nije prvi put, nismo sposobni u ovom trenutku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović oglasio se poslije poraza od Armanija u Italiji.

 Željko Obradović oglasio se poslije poraza od Armanija u Italiji Izvor: Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Partizan je izgubio od Armanija u Milanu i ugrozio je šanse za plasman u plej-of Evrolige, tačnije za mjesto na plej-in turniru. Poslije tri rezultata koja su odgovarala crno-bijelima, to nisu uspjeli da materijalizuju u Italiji. Šabaz Nejpir je srušio srpski tim i donio veliko slavlje domaćinu.

Napravio je tim Željka Obradovića neke velike greške u samoj završnici, imao je 13 izgubljenih lopti i napad za pobjedu koji je rješavao Zek Ledej. Po završetku meča iskusni stručnjak upitan je kako njegov tim može da redukuje greške.

"Nemam pojma, ne znam. Stvarno ne znam u ovom trenutku. Pričamo, radimo, to su detalji na kojima insistiram. Detalji koji su najvažnija stvar u košarci, u ovom trenutku nismo sposobni za to. Kako će da izgleda ubuduće? Ne znam", rekao je Obradović.

Osvrnuo se zatim na dešavanja na terenu. "Izuzetno dobra utakmica, zanimliva, sa velikim preokretima, dosta se mijenjao rezultat. Ekipa je igrala sa velikom motivacijom, ponovo smo izgubili meč na isti način kao mnogo puta ove godine. Nekim lošim odlukama. I tu ne mislim samo na posljednju situaciju, očigledno da su i te posljednje lopte bile važne, ali je bilo i u prvom poluvremenu bilo nekih stvari."

Svjestan je da se iste greške ponavljaju od početka sezone. "Igraš meč u kom imaš 13 napada više od protivnika i to ne materijalizuješ da privedeš meč kraju pristojnom razlikom. Onda ulaziš u završnicu gdje je sve moguće, izgubili smo. Najžalije mi je navijača koji su došli da nas bodre u velikom broju. Povjerenje je veliko, dolaze iz svih krajeva Evrope da nas bodre. Propuštena je velika prilika, ali kao što sam rekao, nije prvi put. Desilo nam se mnogo puta", zaključio je Obradović.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC