• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB Wheel liga košarke u kolicima: U Banjaluci odluka o prvom mjestu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odlučujući turnir uoči polufinala regionalne lige u košarci u kolicima.

 NLB Wheel liga turnir u Banjaluci Izvor: KKI Vrbas Banjaluka, promo

Utakmicom između Košarkaškog kluba invalida Vrbas i selekcije Parasport Slovenija, koja se igra u nedjelju, 17. marta u dvorani "Borik" (početak u 11.30 časova) počinje posljednji turnir uoči polufinala NLB Wheel lige. Biće ovo okršaj dva neporažena tima i ko u ovom duelu ostvari pobjedu starovaće sa prve pozicije pred ovosezonsku završnicu.

"Ekipa je u prethodna tri susreta ostvarila sve tri pobjede i sada nas čekaju nova dva meča. Jedan od njih je okršaj sa selekcijom Parasport Slovenija, dok je drugi rival KKK Crvena zvezda Singidunum. Nadam se da će moji igrači sa kapitenom Biljanom Nedić na čelu pružiti dobre partije i da će pobjednički izaći iz oba ova duela. Naš cilj je jasan, a to je da sa prve pozicije uđemo u polufinale plej-ofa", istakao je predsjednik KKI Vrbas Marinko Umičević.

Biljana Nedić takođe očekuje nastavak pobjedničke serije u ovom regionalnom takmičenju.

"Bezbroj puta ranije isticala sam kako mi u Košarkaškom klubu invalida Vrbas u svaku utakmicu ulazimo sa istom željom, a to je, da ostvarimo pobjedu. Tako će biti i u ovom duelu sa našim sportskim prijateljima iz Slovenije, koje u potpunosti respektujemo, ali sam sigurna da ćemo dati maksimum kako bismo ostvarili zacrtani cilj", poručila je sjajna košarkašica Biljana Nedić, ujedno kapiten višestrukih osvajača NLB Wheel lige.

Optimizam ne napušta ni Vladu Švraku, jednog od glavnih poluga u redovima Banjalučana.

"Sigurno je da nas čeka izuzetno teška i zahtjevna utakmica, jer i naš rival ima maksimalan učinak i vjerovatno će nastojati da nam priredi iznenađenje. Nadam se da to toga neće doći i da ćemo i iz ovog meča izaći kao pobjednici, te da sa prvog mjesta uđemo u polufinale. Svi smo dobro radili u minulom periodu i očekujem dobru utakmicu, i ponavljam još jednom, naš trijumf", naglasio je, između ostalog, Vlado Švraka.

Istog dana KKI Vrbas odigraće još jednu utakmicu. Ovog puta protivnik će biti KKK Crvena zvezda Singidunum iz Beograda, a ovaj duel je zakazan za 13.15 časova. U posljednjoj utakmici koja je planirana za 15 časova sastaće se KK OSI Paramont (Podgorica) i Parasport Slovenija.

Ovom treba dodati da je Košarkaški klub invalida Vrbas s Marinkom Umičevićem na čelu obavio sve organizacione pripreme kako bi ova manifestacija prošla u najboljem redu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC