• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kobijevi roditelji prodaju njegov prsten da bi dobili još para!

Autor Dragan Šutvić

Džo i Pamela Brajant prodaju šampionski prsten Kobija Brajanta...

 Kobijevi roditelji prodaju NBA prsten  Izvor: JEFF GROSS / Getty images / Profimedia

Kobi Brajant je tragično preminuo u helikopterskoj nesreći 2020. godine, a njegovi roditelji pokušavaju da zarade dodatni novac sada! Džo i Pamela Brajant odlučili su da pokušaju da prodaju šampionski prsten koji je on osvojio sa Los Anđeles Lejkersima 2000. godine. Tada je u finalnoj seriji pala Indijana (4:2).

Na portalu "Goldin" koji se bavi aukcijama nalazi se spomenuti prsten i njegova trenutna vrednost iznosi 94.000 dolara. Svi zainteresovani imaju rok do 30. marta da pošalju svoju ponudu. "U pitanju je prsten koji je Kobi poklonio svom ocu Džou. Nije prsten koji je osvojio, već kopija, pošto je Kobi naručio da se napravi identičan prsten kako bi ga dao svom ocu. Na njemu postoji 40 dijamanata, od kojih pet većih. Dobijen je direktno od njegove porodice i unikatanje", navodi se u opisu prstena.

Kada se ova objava pojavila u javnosti i kada su navijači vidjeli o čemu se radi krenuli su sa žestokim prozivkama na račun Kobijevih roditelja. Šokirani su što oni pokušavaju da zarade još novca poslije tragedije i to na ovakav način. Uglavnom su svi komentari negativni.

Izvor: Profimedia

U dugoj NBA karijeri Brajant je igrao samo za Los Anđeles Lejkerse i sa njima je osvojio pet pehara. Izabran je 1996. godine kao 13. pik od strane Šarlota i odmah je trejdovan u "grad anđela" i to u trejdu u kom je učestvovao i Vlade Divac. Bio je to jedan od momenata za istoriju, a interesantno je da su Lejkersi Hornetsima samo nekoliko minuta prije nego što je došao red na njih na draftu rekli koga da izaberu. Na taj način su "sakrili karte" do samog kraja i napravili najbolji mogući potez.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC