• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveni novi detalji sukoba Nemanje Bjelice i Nikole Petkovića! Poznat i motiv?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznate nove informacije o sukobu Petkovića i Bjelice koji je počeo prije događaja u dječjoj igraonici.

 nikola petkovic prijetio nemanji bjelici crnogorskim klanovima Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/MONDO/Stefan Stojanović

Početkom februara sve je šokirala informacija o sukobu srpskog fudbalera Nikole Petkovića i košarkaša Nemanje Bjelice u jednoj dječjoj igraonici, dok sada "Kurir" prenosi da je sve počelo krajem 2023. godine u jednom spa-centru. Navodno, Bjelica je tvrdio da mu je Petković "prijetio da će on i njegovi ljudi iz crnogorskih klanova da ga oderu".

Nezvanično, Bjelica je na saslušanju u istrazi koju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvu u Beogradu, rekao da se osjeća ugroženo i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Nemanja Bjelica nije otkrivao motiv napada, ali je detaljno govorio šta se dogodilo 3. februara, kada mu je Petković prišao dok je sjedio u igraonici, dok je držao i makaze u jednom trenutku.

Bivši fudbaler Nikola Petković, koji je poslije isteka zadržavanja od 48 sati pušten da se brani sa slobode, na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu negirao je da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Tužilaštvo je tada predložilo da mu bude određen pritvor, ali je sudija za prethodni postupak odlučio da mu izrekne mjeru zabrane prilaska Bjelici. Poslije izlaska na slobodu, Petković je u svojoj izjavi naveo da je "sve laž" i da se Nemanja Bjelica i njegova supruga ne razvode zbog nje, već zbog "njegove preljube", dok je u sve u medijima "upleten" i Sava Lešić.

"Nemanja i Mirjana Bjelica već neko vrijeme ne žive zajedno, nisu se još uvijek razveli, ali je parnica u toku. Navodno, ona je u međuvremenu uplovila u vezu s bivšim fudbalerom Petkovićem, koji je uvrede i prijetnje košarkašu u igraonici, u kojoj je bio s djetetom koje ima iz braka s Mirjanom, zapravo izrekao zbog žene", otkrio je izvor "Kurira", dok se Nemanja Bjelica u javnosti nije oglašavao na ovu temu.

Nemanja Bjelica (35) je karijeru počeo u Austriji, da bi potom u Crvenoj zvezdi od 2008. do 2010. godine stekao košarkaško ime. Igrao je za Baskoniju, Fenerbahče, bio i MVP Evrolige 2015. godine prije odlaska u NBA ligu. Tamo je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, a upravo sa Voriorsima je osvojio šampionski prsten 2022. godine pre povratka u Fenerbahče, pa potom i Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:30
Napadnut Nemanja Bjelica
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Kurir/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC