• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Petković pušten iz pritvora! Prve fotografije nakon napada na Nemanju Bjelicu!

Autor Dragan Šutvić

Pritvor od 48 sati, izjava pred sudom, pa sloboda za bivšeg fudbalera Zvezde.

 Nikola Petković pušten iz pritvora nakon napada na Nemanju Bjelicu  Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Nekadašnji srpski fudbaler Nikola Petković (37), bivši defanzivac Crvene zvezde i Vojvodine, osumnjičen je za napad na Nemanju Bjelicu! O sukobu dvojice sportista oglasilo se i tužilaštvo, a na društvenim mrežama pojavila su se dva snimka incidenata koji su se dogodili u dečjoj igraonici! 

Na jednom od njih vidi se kako Bjelica mirno sjedi za stolom kada mu Petković prilazi i razgovara sa njim, a navodno je bivši fudbaler tom prilikom psovao i vređao Nemanju i njegovu porodicu. Drugi snimak pokazuje i trenutak kada je Nikola Petković uzeo makaze koje su mu se nalazile u blizini, a zbog ovih detalja je i priveden

Bivši fudbaler ubrzo je sproveden u Prvi osnovni sud u Katanićevoj ulici, nedaleko od Slavije. Petković je nakon pritvora koji je trajao 48 časova dobio priliku da se brani sa slobode, a izrečena mu je zabrana komunikacije sa oštećenim Bjelicom, koji će u toku postupka biti saslušan o incidentu koji se dogodio. Pogledajte fotografije sa lica mjesta:

"Tužilaštvo će se žaliti na odluku sudije za prethodni postupak, da Petkoviću ne bude određen pritvor", rečeno je "Kuriru", a u saopštenju je navedeno da je Petković negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. Tužilaštvo je smatralo da Petković treba da ostane u pritvoru kako ne bi pokušao da utiče na proces koji će se voditi protiv njega, ali je donesena drugačija odluka.

Podsjećamo, Nikola Petković je u mlađim kategorijama igrao za Crvenu zvezdu, a zatim u tri mandata bio prvotimac najtrofejnijeg srpskog kluba. Pored toga je dva puta nosio dres Vojvodine, a igrao je još i za Rad, Radnički iz Pirota, Zemun, kao i za 11 klubova u inostranstvu. Bio je mladi reprezentativac Srbije, sa kojom je 2007. godine igrao finale Evropskog prvenstva. Jedan je od rijetkih igrača iz te generacije koji nije zaigrao za seniorsku selekciju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC