• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasilo se tužilaštvo o napadu na Nemanju Bjelicu! Fudbaleru određen pritvor!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Oglasilo se tužilaštvo povodom napada Nikole Petkovića na Nemanju Bjelicu.

 Tuzilastvo o sukobu Nemanje Bjelice i Nikole Petkovica Izvor: ATA Images/Stefan Tomašević/MN Press

Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu napao je bivši srpski fudbaler Nikola Petković u jednoj beogradskoj igraonici tokom vikenda, a sada se o ovom nemilom događaju oglasilo i tužilaštvo. Njihovo saopštenje, u kome se navodi da je fudbaler, s makazama u ruci, prijetio košarkašu i njegovoj porodici, prenosimo u cjelosti:

"Povodom događaja od 03.02.2024. godine kada je u Beogradu, u ul. Vudroa Vilsona broj 12, u tržnom centru „Galerija“ u dječijoj igraonici „Cosno fun“ osumnjičeni N.P. verbalno napao i sa makazama u ruci uputio prijetnje oštećenom N.B. da će napasti na njegov život i tijelo i na život i tijelo članova njegove porodice, protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podnijeta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 1 Krivičnog zakonika.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom N.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova.

Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 05.02.2024. godine osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca iznio svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnijet prijedlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svjedoke.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svjedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti donijeta odluka o daljem postupanju", navodi se u saopštenju.


Podsjetimo, svjedoci nemilog događaja su ispričali da je Petković u više navrata psovao Bjelicu i njegovu porodicu, prijeteći da će makazama napasti košarkaša.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:30
Napadnut Nemanja Bjelica
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC