• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Bjelica napadnut u dječijoj igraonici u Beogradu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tokom vikenda u Beogradu, u jednoj dječjoj igraonici, napadnut je poznati srpski košarkaš Nemanja Bjelica.

 Nemanja Bjelica napadnut u decjoj igraonici u Beogradu Izvor: MN PRESS

Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu napao je N.P. u jednoj dječjoj igraonici u Beogradu, prenosi "Srpski telegraf". Prema njihovim informacijama, muškarac se prvo Bjelici obratio "gnusnim i prijetećim riječima" i pritom mu napao porodicu: "Gdje si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, djecu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!", navodno je rekao N.P.

Dalje se navodi da se Bjelica nakon ove neprijatne scene odvojio za šank, nakon čega mu je muškarac prišao i prijetio njegovoj djeci uz odvratan rječnik, međutim nije se na tome završilo. Navodno, muškarac N.P. je poslije toga uzeo makaze i zaprijetio: "Sad ću da te izbodem, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!", prenosi ovaj list informacije iz dječje igraonice i dodaje da je napadač potom priveden, dok su svjedoci potvrdili šta se desilo.

Podsjetimo, proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Bjelica vratio se ovog ljeta u Crvenu zvezdu, igrao je za nju na pripremama, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč i njegov status je nepoznat pošto se spekulisalo o povratku u Fenerbahče, o navodnoj penziji, kao i o tome da će ipak obući dres crveno-bijelih.

U međuvremenu, nije potvrđen nijedan od ova tri scenarija, a Bjelica je posljednji put u javnosti viđen u "Areni" kada je početkom decembra gledao meč Evrolige protiv Efesa.

Nemanja Bjelica (35) je karijeru počeo u Austriji, da bi potom u Crvenoj zvezdi od 2008. do 2010. godine stekao ime. Igrao je za Baskoniju, Fenerbahče, bio i MVP Evrolige 2015. godine prije odlaska u NBA ligu. Tamo je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, a upravo sa Voriorsima je osvojio šampionski prsten 2022. godine prije povratka u Fenerbahče, pa potom i Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:07
Nemanja Bjelica 1
Izvor: Instagram/lucaschg8
Izvor: Instagram/lucaschg8

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC