• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luda ispovijest košarkaša: Bjelica mi je rekao "Htio sam da ti ubijem cijelu porodicu"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nemanja Bjelica je bio bijesan na nekadašnjeg NBA košarkaša sa kojim će kasnije postati saigrač.

 Džef Tig - Bjelica mi rekao da je htio da ubije moju porodicu Izvor: Profimedia

Bivši američki košarkaš Džef Tig (35) u penziji je već dvije godine i navijače zabavlja sjajnim dogodovštinama u podkastima. Tako je u jednoj od posljednjih epizoda pričao o konfliktu koji je imao sa Nemanjom Bjelicom, prije nego što će postati saigrači u dresu Minesote.

Sve se dešavalo poslije jednog promašaja Tiga, koji je tada bio igrač Atlante, a koji se poslije toga naljutio i počeo da gura Bjelicu. Nije imao predstavu da je naletio na srpskog košarkaša koji takve stvari ne trpi, pa je Džef Tig ostao u čudu kada su njih dvojica poslije svega razgovarali u svlačionici. Amerikanac je zaboravio na čitav duel, takvih je bilo mnogo u toku utakmice, međutim ne i Bjelica koji se ozbiljno naljutio.

"Ošamario sam ga, a bio je baš ljut i rekao je da će me ubiti. Ošamario sam ga tokom igre, bio je to moj faul, izbilo je neko s**nje na terenu, ukrali su mi loptu i poludio sam. Bio mi je najbliži i udario sam ga. Čim sam ušao u svlačionicu Minesote rekao mi je da je htio da me ubije. 'Htio sam cijelu porodicu da ti ubijem, nemoj to više da radiš', rekao mi je i samo sam odgovorio: 'Začepi, je**te'. Shvatio je da je to naš način da se šalimo, poslije smo bili dobri, ali tada se baš naljutio", rekao je Tig koji je dvije sezone u Vulvsima proveo sa Bjelicom.

Poslije toga je Bjelica bio u Sakramentu, Majamiju, Golden Stejtu, Fenerbahčeu i sada u Crvenoj zvezdi, a bilo bi zanimljivo čuti da li se sjeća ove svađe sa Tigom. Amerikanac dobro pamti!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC