• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije se oglasile pred meč Evrolige - imaju poruku za navijače Zvezde!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda će imati podršku navijača protiv Panatinaikosa u Evroligi.

 Saopštenje Delija pred meč Crvena zvezda - Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Košarkašima Crvene zvezde preostalo je još pet mečeva u elitnom takmičenju evropskih klubova, a prvi naredni meč igraće pred svojim navijačima protiv grčkog Panatinaikosa. Između dva tima vlada veliko rivalstvo - Delije su u bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa, dok Panatinaikos ima bratske veze sa navijačima Dinama iz Zagreba. Upravo to bi trebalo da bude motiv da hala bude puna, navodi se u saopštenju navijačke grupe.

Dan pred meč Crvene zvezde i Panatinaikosa oglasili su se najvatreniji navijači Crvene zvezde. U svojoj veoma jasnoj poruci istakli su da su navijači Panatinaikosa "zastranili" i da iz samo njima znanih razloga imaju braću kakvu imaju. Prethodnih mjeseci posebno je pričalo o tom bratstvu - navijači Panatinaikosa i Dinama zajedno su pravili nerede u Atini pred evropski meč na stadionu AEK-a, a zatim zajedno navijali u Solunu protiv PAOK-a u nokaut fazi Konferencijske lige.

"Delije, našem klubu su ostale još 3 utakmice u Evroligi kod kuće. Sutra od 20 časova dočekujemo Panatinaikos, zastranjeli dio grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gdje bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba! Nakon ove utakmice imamo još dvije kod kuće.

22.03. Zvezda - Virtus
04.04. Zvezda - Olimpijakos

Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobjeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub!", navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

U toku tekuće sezone Crvena zvezda je drugoplasirani tim po broju navijača koji je gledao njene utakmice u Evroligi. Beogradska arena je najposjećenije mjesto kada je gledanje evropske košarke ove sezone u pitanju - crveno-bijele u prosjeku posmatra čak 18.716 navijača!



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC