• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijače Zvezde dočekali leci u Areni: Jasna poruka Delija o tri meča crveno-bijelih!

Autor Dušan Ninković

Košarkašima i fudbalerima Crvene zvezde potrebna je podrška navijača!

 Delije letak na utakmici Crvena zvezda - Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda igra protiv Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige, a navijači crveno-bijelih veoma ozbiljno su shvatili ovu utakmicu. Nakon saopštenja u kojem su Delije govorile o grčkom timu koji gostuje u Beogradu, navijače u hali dočekali su papiri sa porukama o naredna tri meča koja Zvezda igra na svom terenu - dva u Evroligi i jedan prijateljski protiv Zenita iz Sankt Peterbuga.

Na svakom mjestu u Beogradskoj areni našao se isti letak sa jasnim porukama. U ovoj fazi sezone veoma je bitno da košarkaši dobiju podršku navijača, iako ona neće pretjerano uticati na konačan plasman na tabeli. Zvezda ove godine neće uspjeti da se domogne plej-in turnira za ulazak u doigravanje, ali je pred timom Janisa Sferopulosa niz velikih izazova i bitno je da ih dočekaju uz jaku podršku sa tribina!

"Delije, ostale su nam još dvije utakmice u Areni do kraja ovogodišnje Evrolige. Hajde da probamo da ne kvarimo sliku Arene koja je bila tokom cijele sezone! Hajde da ove dvije utakmice damo svoj maksimum i da pokažemo vjernost prema našem klubu. Dolazi se kad se pobjeđuje, ali mnogo veći je izazov kada našom brojkom moramo da branimo ime kluba! Mnogo je teže ali i mnogo slađe ako uspijemo! Zato pozivamo sve sezonce i sve druge koji kupuju karte, da na ove dve utakmice napunimo halu i da ne dozvolimo da novine pišu ono što jedva čekaju - 'prazne stolice u Areni', već da im očitamo lekciju iz vernosti prema klubu", navodi se u prvom dijelu saopštenja.

Drugi dio odnosi se na fudbalski meč koji se igra u Beogradu. "Kao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. U ovom trenutku, ova utakmica je više od igre i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svijetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sjever! Subota, 19 časova, Svi na Marakanu", ističu navijači na letku koji se našao u Beogradskoj areni.

Podsjećamo, Crvena zvezda i Zenit igraju prijateljsku utakmicu u Beogradu samo dva dana nakon što Rusija i Srbija odigraju prijateljski meč u Moskvi. Meč crveno-bijelih i ruskog tima na programu je u subotu, 23. marta, od 19:00 časova na stadionu Rajko Mitić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC