• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Beogradu će biti najbolji F4 Lige šampiona: Sjetite se Partizana 1992, to vam promijeni cijeli život!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FIBA je zvanično potvrdila dolazak završnog turnira FIBA Lige šampiona u glavni grad Srbije.

 Potvrđeno FIBA Liga šampiona F4 u Beogradu Izvor: YouTube/ Basketball Champions League

Beograd je zvanično dobio domaćinstvo Fajnal-fora FIBA Lige šampiona od 26. do 28. aprila, a turnir će biti odigran u Štark areni. Biće to prvi beogradski F4 turnir tog takmičenja, ustanovljenog 2016. godine, nakon što je prethodnih godina na Novom Beogradu dva puta organizovan Fajnal-for Evrolige.

Ambasador Fajnal-fora biće Željko Rebrača, nekadašnji as Partizana, Benetona, Panatinaikosa i naravno, reprezentacije Jugoslavije. Zajedno sa njim, ozvaničenju odluke da će Beograd ugostiti F4 turnir prisustvovali su generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Zlatko Bolić, selektor "A" reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i izvršni direktor FIBA Lige šampiona, Patrik Komninos.

Uz zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, on je zahvalio i ministru sporta Zoranu Gajiću, predsjedniku Košarkaškog saveza Srbije Predragu Daniloviću, genseku Boliću i Goranu Grboviću, izvršnom direktoru Štark arene.

"Veoma smo uzbuđeni što ćemo u ovoj izvanrednoj dvorani organizovati Fajnal-for i doneti u nju sjajan događaj, veliki spektakl. Navijači će imati priliku da dožive zabavu FIBA Lige šampiona u fan-zoni, u gradu. Nadamo se da ćemo imati nekoliko iznenađenja u prodavnicama za njih, uvek se trudimo da budemo inovativni. Mislim da ćemo za nekoliko nedjelja moći da pričamo o najboljem Fajnal-foru ikada, u Beogradu!", dodao je Komninos.

"Svaki igrač piše istoriju u ovim utakmicama i možda zauvijek promijeni karijeru. Sa Partizanom smo 1992. godine pokazali da čak i autsajder ima šansu. Košarka je u Beogradu i Srbiji način života, atmosfera je sjajna i kada je doživite, to je doživljaj kakav osjetite jednom u životu", rekao je Rebrača.

U četvrtfinalu FIBA Lige šampiona igraće Bon - Peristeri, Mursija - Ludvigsburg, Unikaha - Promiteas, Tenerife - Tofaš.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC