• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac završio nastup u ABA 2 ligi, sve misli usmjerene na Ligu 6: Čekaju nas derbiji svako kolo, nadamo se punom Boriku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučki tim pokušaće u bh. ligi da ostvari što bolji plasman u doigravanju, a prvi meč igraće večeras od 20 časova protiv sarajevske Bosne.

 Zoran Kašćelan najavio Ligu 6 Izvor: Promo/ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Banjalučki Borac okončao je sezonu u ABA 2 ligi na devetom mjestu, što znači da nije uspio da obezbijedi plasman u plej-of, pa će "crveno-plavi" sve snage usmjeriti ka domaćem prvenstvu.

U Ligi 6, u konkurenciji Igokee m:tel, Slobode, Širokog, Bosne i Mladosti, pokušaće da ostvare što bolji plasman, kako bi i naredne sezone izborili nastup u regionalnom takmičenju.

"Završen je ligaški dio sezone ABA 2 lige. Iako su spoljni faktori uticali na naš krajnji rezultat, vjerujem da smo imali uspješnu sezonu. Sada se okrećemo Ligi 6, gdje nas očekuju uzbudljivi derbiji svakog kola. Svi timovi su se značajno pojačali, kao što su Igokea, Bosna, Sloboda i Široki", poručio je trener Banaljučana Zoran Kašćelan.

U prvom kolu Borac će večeras gostovati Bosni u Sarajevu (20 časova), dok će u prvom domaćem meču ugostiti Igokeu m:tel.

"Naši ciljevi su da budemo konkurentniji i izborimo mjesto u ABA 2 ligi sljedeće sezone. Mladost iz Mrkonjić Grada je prijatno iznenađenje. Ali naša koncentracija usmjerena je na prvu utakmicu u Sarajevu. Nadamo se da ćemo sjajnim nastupima privući još više publike i igrati pred punim tribinama u našem 'Boriku'", dodao je Kašćelan.

Proteklog vikenda veće odigran jedan susret Lige 6, a Sloboda je slavila u Tuzli protiv Širokog 66:59. U trećem meču snage će odmjeriti Igokea m:tel i Mladost (srijeda, 18 časova).



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC