• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić oprostio majci veliku aferu! Zbog nje odbio Srbiju, a posvađali se oko Piksija i miliona

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čini se da je sada sve u redu između Luke Dončića i njegova majke Mirjam Poterbin sa kojom se tužio.

 Luka Dončić se pomirio s majkom Izvor: Instagram/mirjampoterbin/Screenshot

Luka Dončić igra fantastično cijele sezone, međutim možda najbolje partije pruža u posljednjih mjesec dana kada je njegov Dalas prosto bio nezaustavljiv. Niz od 11 uzastopnih pobjeda okončali su prethodne noći Voriorsi (104:100), a Dončić je ponovo imao tripl-dabl učinak od 30 poena, 12 skokova i 11 asistencija. Umio je i bolje u tom nizu, pa je tako protiv Hjustona kao od šale ubacio 47 poena, a mnogi su vezu sa blistavim partijama pronašli u popravljenim porodičnim odnosima.

O čemu se radi? Poslije dugo vremena, majka Luke Dončića podijelila je na Instagramu fotografiju sa meča svog sina. Slovenačka manekenka Mirjam Poterbin (50) gledala je meč u Hjustonu, a američki mediji su odmah procijenili da je to dokaz da je došlo do njihovog pomirenja nakon neprijatne situacije u posljednje dvije godine.

Do problema je došlo zbog poslovno-porodičnih razloga, odnosno zbog velike afere Mirjam Poterbin i njenog tadašnjeg dječka biznismena Bojana Požega Piksija. Njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi i Mirjam Poterbin je njemu prenijela dio upravljačkih prava na upravljanje brendom Luke Dončića, nakon čega je košarkaš pokrenuo tužbu. Tražio je da se poništi registracija zaštitnog znaka "Luka Dončić 7", a na kraju je sve završeno tako što su se ipak pomirili.

Kao što je poznato, Dončić je zbog oca Saše Dončića mogao da igra i za Srbiju, ali je na kraju izabrao Sloveniju pošto je bio bliskiji sa majkom i rođen je u Ljubljani: "Nismo uspjeli da ga nagovorimo. Pokušao sam, ali je majčina strana presudila. Mirjam je Slovenka, Saša je Srbin. Dijete je odraslo u Sloveniji i mi ništa nismo mogli da uradimo", ispričao je bivši selektor Srbije Saša Đorđević u jednom od ranijih intervjua, dok vrijedi podsjetiti da su i Španci pokušali da ga "ukradu" jer je još kao tinejdžer otišao u Real Madrid.

Nakon što je Dončić povukao tužbu protiv majke, zbog njenog tadašnjeg partnera, čeka ga potpis najvećeg ugovora u istoriji NBA lige koji će morati da sačeka ipak još dvije godine.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC