• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva mjeseca u Zvezdi i još neće na teren: Oglasio se Sferopulos i objasnio šta je sa pojačanjem

Kada će Trej Tompkins zaigrati za Zvezdu? Prolaze dva mjeseca od kada je pod ugovorom i čini se da se bliži trenutak kada će debitovati.

 Trej Tompkins još neće na teren Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je još 7. februara dovela Treja Tompkinsa, ali će proći najmanje dva mjeseca do njegovog debija. Došao je povrijeđen i nespreman, ali je počeo da trenira sa ekipom i sve je bliži povratku, međutim trener Janis Sferopulos ne želi da ga požuruje. Zato ga nije bilo u timu za meč sa Studentskim centrom, niti će ga biti za meč sa Olimpijakosom, posljednji na domaćem terenu u ovoj sezoni Evrolige.

"Ne, neće igrati. Trej neće igrati sutra, ali je u završnoj fazi oporavka. Trebaće mu još nekoliko dana, maksimalno još nedjelju, da bude spreman za utakmicu", poručio je Sferopulos obraćajući se medijima uoči meča sa crveno-bijelima iz Pireja u četvrtak u Beogradu (19.00).

BIO U OLIMPIJAKOSU!

"Kada igrate protiv bivšeg tima, to je drugačija utakmica od svih ostalih, jer ne možete da zaboravite sve ove četiri godine, zapravo sedam godina koliko sam bio tamo. Ali sada sam u Crvenoj zvezdu i daću sve od sebe za pobedu svog tima", poručio je Sferopulos.

Iako odavno nema šanse za prolaz dalje i praktično je meč sa Olimpijakosom bez rezultatskog značaja, Sferopulos dodaje da igranje pred domaćim navijačima svima daje dodatnu motivaciju. Zato se nada da će dobri rezultati u finišu godine donijeti bolje uslove za novu sezonu.

"Veoma je važno od trenutka kada smo ispadali iz plej ofa Evrolige da se fokusiramo na naš sljedeći cilj, a to je bila ABA liga. Još uvijek imamo jednu utakmicu. Moramo da odigramo još jednu utakmicu za regularni dio sezone, ali je dobro što smo obezbijedili prvu poziciju. Prednost domaćeg terena je nešto, ali ne znači ništa ako ne igraš dobro. Naravno, moramo tu prednost da koristimo i da budemo spremni kada dođe vrijeme plej-ofa, da budemo u najboljoj formi i da igramo još bolje nego danas", naglasio je Grk.

Što se tiče ostalih igrača koji su bili van terena, Jago dos Santos se vratio, kao i Miloš Teodosić. "Kada se svi vrate, mislim da ćemo moći da bolje organizujemo igru", objasnio je Sferopulos skidajući pritisak sa Hange koji je morao da igra "jedinicu" dok su prvi plejmejkeri bili povrijeđeni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC