• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok terapija pred Partizan!? Navijači izviždali trenera Valensije, pričao je o ostavci!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li će Valensija promijeniti trenera Mumbrua pred meč sa Partizanom? Ne bi bilo iznenađenje jer se tim u potpunosti "raspao" protiv Asvela.

 Valensija u problemima pred meč sa Partizanom Izvor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Partizan je pobijedio Albu (94:83) i čuo dobre vijesti iz Španije gdje je Asvel razmontirao Valensiju (98:69). To znači da se situacija oko mjesta u plej-inu sada polako raspetljava i Partizan tačno zna šta mora da se desi da bi došao do doigravanja. Prvo, mora da pobijedi Valensiju u "Areni" u posljednjem kolu, dok će isto tako navijati za jedan od dva scenarija: jedan poraz Efesa ili oba poraza Baskonije.

Na to crno-bijeli ne mogu da utiču i trudiće se da ih to ne opterećuje do sljedećeg petka i meča sa Valensijom, ali će i te kako pratiti šta se dešava u španskom klubu. Niko nije očekivao da će otpisani Asvel pobijediti skoro 30 razlike, a još manje da će treću dionicu dobiti 27:7. Zbog toga su igrači Valensije zvižducima ispraćeni sa terena.

"Kao prvo, izvinjavam se navijačima. Sramota me je zbog naše partije, najgore ove sezone. Igrali smo pod velikim pritiskom, a oni ga nisu imali", pokušao je da nađe odgovor trener Aleks Mumbru, koji je bio najviše na meti navijača:

"To se posebno vidjelo na početku kada smo imali problem sa zonom. Nismo bili u ritmu, bili smo anksiozni i nespremni za treću četvrtinu. Mnogo toga je na stolu i nismo uspjeli da opravdamo očekivanja koja imaju navijači u našoj Fonteti. Izvinjavam se."


Uz poruku da je teško "završiti" komplikovanu sezonu u Evroligi, kao i da očekuje reakciju svoje ekipe u Beogradu, stiglo je i logično pitanje - da li će uopšte Mumbru voditi tim? Istakao je da razumije kritike, da su ljudi bijesni, ali isto tako obećava da će trenirati za meč sa Partizanom i tada pokazati pravo lice.

"Istina je da nismo sjeli i pričali o budućnosti. Ja sam uznemiren zbog ove partije, žao mi je i opet se izvinjavam. Nismo bili ni blizu da ispunimo zahtjeve ovako teške utakmice. Ja mogu da kontrolišem šta ja mogu da kontrolišem, doći ću sutra, trenirati sa njima i potruditi se da već u nedjelju protiv Baskonije budemo dobri", objasnio je Aleks Mumbru čija se ekipa potpuno slomila kad je bila suočena sa pritiskom da "nešto mora".

To je svakako dobar znak za Partizan koji ima daleko iskusnijeg trenera, ali i igrače, pa nema sumnje da nas čeka strašan meč u Beogradu u kome je "sve na talonu".

Anketa

Da li vjerujete da Partizan može do plej-ina Evrolige?

  • Može sigurno!

    26.19% (11)

  • Može, ali svakako neće proći u plej-of

    7.14% (3)

  • Teško, propustio je previše prilika

    21.43% (9)

  • Nema šanse

    45.24% (19)

Da li vjerujete da Partizan može do plej-ina Evrolige?

Rezultati

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC