• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Partizan! Efes pobijedio, slavila i Baskonija, crno-bijeli sad navijaju za Zvezdu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Košarkaši Partizana ne drže situaciju u svojim rukama, u posljednjem kolu Evrolige navijaće za crveno-bijele.

 Evroliga Efes pobijedio Fenerbahče Izvor: MN PRESS

Efes je pobijedio gradskog rivala, ekipu Fenerbahčea i pobjedom u posljednjem kolu protiv Crvene zvezde obezbijediće mjesto u plej-inu.

To su loše vijesti za Partizan! Sada će navijači Partizana morati da se nadaju trijumfu Crvene zvezde nad Efesom u posljednjem kolu ligaškog dijela Evrolige, kako bi se pobjedom nad Valensijom domogli 10. pozicije i plej-ina.

Velika borba viđena je u Istanbulu, a malo je nedostajalo da Efes prokocka prednost od sedam poena koju je imao na minut i po do kraja, bilo je 76:69.

Trojkom Papajanisa ta prednost je smanjena, Vilbekin je potom pogodio za 76:74, a na trojku Buboe uzvratio je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i vratio meč na jedan posjed -79:77. Ali ni to nije bio kraj. Prava drama je tek slijedila.

Činilo se da je sve gotovo  kada je Larkin iz teške pozicije pogodio za 81:77, međutim Tarik Biberović je brzom trojkom smanjio na poen zaostatka.

Ipak, Brajan je pogodio jedno od dva bacanja, a Fenerbahče u preostalih 3,8 sekundi nije uspio da pogodi, tačnije Najdžel Hejs-Dejvis pokušao je za tri i promašio i Efes je stigao do pobjede 82:80.

Vil Klajburn sa 21 poenom predvodio je Efes, Larkin je postigao 15, a Buboa 10 poena. Na drugoj strani Vilbekin sa 17 i Gudurić sa 15 bili su nejefikasniji u redovima Fenerbahčea.

Nakon loših vijesti iz Istanbula, stigle su i loše vijesti za Partizan iz Madrida. Košarkaši Baskonije savladali su Real 95:91 i ovim trijumfom se plasirali u plej-in. Da je Baskonija izgubila crno-bijeli su se mogli nadati porazu ekipe Duška Ivanovića u posljednjem kolu, pa da se pobjedom protiv Valensije izjednače sa Baskonijom, s kojom imaju bolji međusobni skor, ali je španska ekipa sve riješila kolo prije kraja.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC