• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Partizana oduševljeni ovim riječima! Crno-bijeli navijaju za Fenerbahče, a poruka pred meč je podigla euforiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fenerbahče će uraditi sve da dobije Efes i da prvo pomogne sebi, pa onda i Partizanu.

 Bitna utakmica za Partizan Efes Fenerbahče Izvor: MN PRESS

Partizan traži mjesto u doigravanju. Da bi uspio da se nađe na plej-in turniru, potrebno je da pobijedi Valensiju u posljednjem kolu, ali ne zavisi samo od sebe. Uz taj trijumf neophodno je da se dogodi jedan od dva scenarija, da Efes izgubi jedan od dva meča (od Fenerbahčea ili Crvene zvezde) ili da Baskonija izgubi oba duela (od Reala i Virtusa).

Uzda se Željko Obradović u svog učenika Šarunasa Jasikevičijusa koji dočekuje Efes u turskom derbiju večeras (19.45). Fener je već obezbijedio mjesto u plej-ofu. "Efes je u odličnoj formi u prethodnih nekoliko utakmica, a ovo je veoma važan meč. Mi se borimo za prednost domaćeg terena, oni za mjesto u plej-in turniru. Podigli su nivo igre na najviši nivo. Imali su dosta problema sa povredama u prethodnom dijelu i sada imaju i odličan defanzivni rejting. U našim duelima obično odbrana odlučuje. Moramo da probamo da zaustavimo pojedince i jasno je da će to biti veoma težak zadatak", rekao je Jasikevičijus.

Jedan od junaka iz sjenke za domaći tim je Tarik Biberović koji prosječno daje 7,3 poena po meču. Obećao je da će njegov tim juriti pobjedu. "Biće veoma važan meč za oba tima. Mi smo u odličnoj formi, hoćemo da završimo sezonu na što boljem mjestu i u što boljoj formi. Naš rival ima odličan sastav i znamo da neće biti lako. Karte za ovaj meč rasprodate su odavno što pokazuje koliko su naši navijači uzbuđeni i koliko vjeruju u nas. Borićemo se sa njima do posljednje sekunde i daćemo sve da pobijedimo", jasan je Biberović.

Sa druge strane šef struke Efesa Tomislav Mijatović nada se da će njegov tim da slavi u gradskom derbiju. "Spremamo se da igramo naredni meč, ujedno i gradski derbi protiv našeg velikog rivala. Svjesni smo da moramo da odigramo meč u punom intenzitetu tokom svih 40 minuta i da koristimo sve naše kapacitete. Samo tako možemo da ispunimo svoj cilj i da na kraju pobijedimo", zaključio je Mijatović.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC