• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić se uhvatio za glavu pa opsovao pred novinarima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako reaguje Nikola Jokić kada shvati da eć ga opet pitati za MVP nagradu.

 Nikola Jokić o MVP nagradi Izvor: Twitter/ClutchPoints/Printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić gotovo sigurno će na kraju sezone osvojiti MVP priznanje koje nepravedno nije dobio prošle sezone. Kada bude "krunisan", Jokiću je to biti treća MVP nagrada u karijeri čime ne može da se pohvali mnogo igrača u istoriji NBA lige, ali nijedan od igrača nije toliko prezirao laskavo priznanje kao što to radi Somborac.

Čitava priča oko MVP nagrade ga godinama nervira, priznao je da ne zna ni gdje mu stoje prethodno osvojeni trofeji, a novinari su shvatili da ne moraju da potenciraju ovu temu jer im nikad ništa neće odgovoriti. Tako je poslije važne pobjede nad Minesotom jedan novinar oprezno počeo pitanje konstatujući da Jokića skoro čitave sezone nisu ni upitali za MVP nagradu, pa se Somborac već držao za glavu jer je znao gdje to vodi: "E jeb**a!"


"Mislim da ni tim ne priča više o tome. Cijela ta priča o MVP nagradi je izmakla kontroli, igramo dobro i ja igram dobro. Ako osvojim super, ako ne - čestitam drugom košarkašu. Dosta igrača igra dobru košarku i više njih zaslužuje MVP nagradu...", rekao je Jokić, kao da je već imao spremljen odgovor.

Prema nezvaničnim podacima, Jokić će ubjedljivo pobijediti u MVP trci i to Šeja Gildžes-Aleksandera, dok je aktuelni osvajač Džoel Embid diskvalifikovan zbog nedovoljnog broja odigranih utakmica. Bilo je i onih koji su kritikovali Jokićev izbor za MVP-a, dok smo vidjeli i "pobunu" igrača Dalasa koji su zbog Luke Dončića nosili majice "Pravi MVP". Jedino što Dončića nije zanimalo da obuče takvu majicu i to dovoljno govori.

Ove sezone Nikola Jokić u prosjeku bilježi 26,6 poena, 12,4 skokova i 9 asistencija po meču. Njegov tim Denver je na prvom mjestu Zapada, iako je Džamal Marej ponovo propustio ogroman broj utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC