• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Topić još ne trenira sa Crvenom zvezdom! Sferopulos se oglasio: "Doktori rade sa njim!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Topić trebalo da pauza oko mjesec dana, a tri mjeseca kasnije nije blizu povratka.

 Nikola Topić još se nije oporavio od povrede Izvor: MN PRESS

Košarkaše Crvene zvezde čekaju obaveze u plej-ofu ABA lige, a trener Janis Sferopulos i dalje ne može da računa na najtalentovanijeg igrača u timu. Mladi Nikola Topić povrijeđen je već duže od tri mjeseca, a kako je rekao grčki stručnjak za sada nije ni počeo da trenira sa ostatkom ekipe. To bi mogao da bude veliki problem...

Talentovani organizator igre propustiće mečeve četvrtfinala protiv Studentskgo centra u regionalnom takmičenju, a pitanje je i koliku će minutažu imati u nastavku sezone. Dok crveno-bijeli budu igrali za spas sezone tokom koje su u Evroligi bilježili razočaravajuće partije, Topić će i dalje sanirati povredu!

"Topić je i dalje na individualnom treningu i ne može biti kandidat za utakmicu. Za Topića gledamo dan po dan, doktori i svi koji rade sa njim se nadaju i pokušavaju da ga spreme za što prije. Tompkins sada igra, rano je još da bude spreman jer je izašao iz povrede. Gledamo meč po meč, ima iskustvo da nam pomogne", rekao je Janis Sferopulos.

Mladi plejmejker povrijedio se početkom januara 2024. godine, ubrzo nakon što je stigao sa pozajmice iz Mege. Nikola Topić zaradio je povredu tokom evroligaškog duela protiv Partizana, a Crvena zvezda se odmah sutradan oglasila o povredi. Tada je navedeno da će Topić pauzirati između četiri i šest nedjelja, ali to se nije ispostavilo kao tačno.

Od Topićeve povrede do sada prošlo je gotovo čitavih 15 nedjelja, a trener Janis Sferopulos i dalje ne zna kada će moći da računa na usluge mladog košarkaša. Sada se već postavlja pitanje i da li će sin legendarnog Milenka Topića zaigrati za crveno-bijele prije kraja sezone, odnosno NBA drafta na kojem će gotovo sigurno biti među prvih pet pikova.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC