• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razjašnjeno šta je sa Makabijem: Evroliga strahovala, sada je jasno da li će se igrati u Beogradu

Makabi iz Tel Aviva će igrati meč sa Baskonijom u Beogradu.

 Makabi ipak stiže u Beograd na meč Evrolige Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Iran je prethodne noći napao Izrael i u pravcu njihove teritorije poslao je preko 300 dronova i raketa, zbog čega je istog trenutka zatvoren vazdušni prostor ove zemlje. Iako je čitav sve bio u strahu od moguće dodatne eskalacije sukoba na Bliskom istoku, čini se da se situacija sada polako smiruje pošto je Izrael već jutros oko 7.30 ponovo "otvorio" svoj vazdušni prostor.

To je važna vijest i za Evroligu, pošto je postojala opasnost da će meč Makabija u Beogradu biti otkazan. Makabi je imao zakazan let za nedjelju u podne, a prema posljednjim informacijama - pomjeren je za večeras. Ako ne bude dodatnog zaoštravanja situacije, vjeruje se da će košarkaši Makabija stići u Beograd u kasnim večernjim časovima, gdje ih u utorak očekuje meč plej-ina protiv Baskonije u "Areni".

Makabi je inače praktično cijelu sezonu u glavnom gradu Srbije, odnosno samo su meč prvog kola protiv Partizana igrali pred svojim navijačima u Tel Avivu, nakon čega je izbio sukob sa pristalicama Hamasa. Od tada, sve mečeve su igrali u "Pioniru" i "Areni" i više puta se zahvaljivali Beogradu na gostoprimstvu.

Podsjetimo, Makabi će se u slučaju pobjede nad Baskonijom plasirati u plej-of i tamo igrati protiv Panatinaikosa, dok ih u slučaju poraza protiv Baskonije čeka "popravni" sa boljim iz duela Efes - Virtus. Iz tih duela Real Madrid će dobiti rivala u plej-ofu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC