• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje plej-of ABA lige: Zvezda na terenu nakon debakla u Evroligi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-bijeli počinju plej-of ABA lige.

 Crvena zvezda Studentski centar plej of ABA lige Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda još briše sjećanje na najteži evroligaški poraz u istoriji i blamažu protiv Anadolu Efesa, ali i sprema se za napad na titulu ABA lige. U ponedjeljak od 18 časova u Beogradskoj areni, tim Janisa Sferopulosa zaigraće četvrtfinalnu seriju "jadranskog" plej-ofa protiv Studentskog centra. U polufinale će tim koji ostvari dvije pobjede i tamo će igrati protiv pobjednika serije Mega - Cedevita Olimpija (prvi meč takođe u ponedjeljak, od 20).

U najavi meča, Zvezdin trener Janis Sferopulos tražio je reakciju ekipe poslije jako loše evroligaške sezone i blamaže protiv Efesa. "Znam šta se dogodilo prošle godine i znam koliko je bitna prednost domaćeg terena. Ona jeste važna, ali postaje nevažna, ukoliko ne možete da sačuvate svoj teren. Publika je ta koja nas nosi i nadam se da ćemo obradovati navijače na kraju. Moramo da budemo spremni da zaštitimo naš teren, da se borimo za svaku utakmicu. Svi znamo da su utakmice plej-ofa nešto drugo i moramo da se borimo uvijek, počevši od prve utakmice koju igramo na domaćem terenu. Utakmica protiv Efesa je bila kakva je bila, jedna od najlošijih i moramo da reagujemo. Zaista smo bijesni na sebe i želimo da se vratimo dobrim utakmicama i dobrim rezultatima. Ovu plej-of seriju želimo počnemo fokusirani i da damo svoj maksimum", kazao je on.

U oba ligaška duela ove sezone Zvezda je bez većih problema pobedila Studentski centar - u Podgorici je bilo 91:77 za Beograđane, a u Štark areni 94:76 prije dvije nedelje. Ekipa Dejana Jakare ušla je u plej-of u foto-finišu trke i sa skorom 11-15 zauzela osmu poziciju, ispred Splita (11-15).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC