• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lorenco riješio, Ataman kukao: Šok u Evroligi, a Turčinu ponovo krive sudije

Autor Nikola Lalović

Ergin Ataman je bio jako. jako bijesan na sudije, a možda je trebalo da se osvrne i na igru svog tima.

 Panatinaikos Makabi Evroliga  Izvor: ALI ATMACA / AFP / Profimedia

Kakav smo meč gledali u OAKI! Panatinaikos je vodio sa 12 razlike u jednom momentu, ali je na kraju sastav Odeda Kataša uspio da napravi brejk i da povede u četvrtinalnoj seriji 91:86! Makabi je najavio sjajnu seriju četvrtfinala Evrolige koja će se nakon narednog meča preseliti u Beograd. 

Poslije poena Džoša Niba ispod koša bilo je 87:82 za Makabi na minut i po do kraja meča, ali je nakon trojke Džerajana Granta i dvojke Kendrika Nana uspeo PAO da izjednači 87:87. Zatim je Lorenco Braun dao jako teške poene za vođstvo svog tima, a potom smo vidjeli užasan napad Panatinakosa i izgubljenu loptu Kostasa Slukasa. Faulirao je iskusni plej Džoša Niba i on je postavio konačnih 91:87.

Sada je uspio Makabi da pobijedi na gostujućem terenu, ali ima i problema u sastavu jer je povredu doživio najbolji igrač tima Vejd Boldvin. Najefikasniji na meču bio je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Partizana Matijas Lesor sa 22 poena i 6 skokova, ali osim njega nije bilo raspoloženih pošto je drugi na listi strijelaca bio Kostas Slukas sa 12 poena, ali uz čak 13 asistencija. Kod Makabija Bonzi Kolson je imao 18, Lorenco Braun 16, Vejd Boldvin 15, a Džoš Nibo 12 poena

"Kada smo gubili sa osam na poluvremenu bili smo zbunjeni defanzivno. U drugom poluvremenu smo odigrali sjajno defanzivno i nadam se da nije ozbiljna povreda Vejda Boldvina. U posljednjem minutu najveći igrači daju najvažnije poene", rekao je poslije meča Oded Kataš, dok je Erginu Atamanu opet neko drugi bio kriv.

"Nismo igrali dobro, ali smiješno je da se da Boldvinu dosudi šest slobodnih na dva šuta za tri poena. Promašili smo monogo toga, ali na kraju ćemo dobiti ovu seriju", rekao je ogorčeni Ergin Ataman poslije meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC