• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman odjurio poslije poraza u Beogradu: Zahvalio se u tri rečenice i samo otišao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman nije bio raspoložen za duge govore nakon poraza svog tima u Evroligi od Makabija.

 Izjave poslije pobjede Makabija protiv Panatinaikosa Izvor: Twitter/euroleague_time

"Nismo igrali dobru košarku večeras, imali smo šansu da pobijedimo iz posljednjeg šuta, ali smo promašili. Sada gubimo 2:1 i gledamo ka sljedećem meču. Hvala vam", rekao je Ergin Ataman poslije meča Panatinaikosa sa Makabijem u Beogradu i odjurio iz miks zone. 

Njegov tim je poražen 85:83 u dramatičnom meču četvrtfinala, a nakon duela vidno nervozni Ataman priznao je da njegov tim nije bio na visini zadatka tokom većeg dijela meča. Njegov kolega sa druge strane Oded Kataš je istakao da je Makabi na kraju zamalo sve prokockao, ali da je ipak zadovoljan pobjedom. 

"Igrali smo sjajnu odbranu, pogotovo jer su neki igrači igrali mnogo minuta. Kada su počeli njihovu seriju, imali smo samo jedan ili dva bol hendlera. Srećni smo što smo ovdje, uživamo, imamo dva dana da se spremimo za naredni meč", istakao je Oded Kataš. 

Džoš Nibo koji je bio igrač utakmice je takođe bio zadovoljan poslije pobjede, ali to što je njegov tim zamalo ispustio trijumf mu je smetalo.  

"Bila je ovo veoma teška, intenzivna utakmica. Imali smo veliko vođstvo, a onda smo prestali da igramo. Moraćemo u narednom meču da napadnemo. Nije još gotovo, oni su izuzetno dobar tim", rekao je on, pa dodao: "Mislim da je to ljudska priroda. Kada imate veliko vođstvo opustite se i niste više toliko gladni. Moramo da nađemo način da se oporavimo, moramo da izađemo na teren i da se borimo za naše navijače."

Heroj pobjede Lorenco Braun pogodio je slobodna bacanja za trijumf, a nakon što je rekao da je sjajno opet igrati pred navijačima i on je podvukao da njegov tim ne smije da gubi toliko lopti u finišu meča. 

"Osjećam se dobro, ali nisam zadovoljan jer smo imali veliko vođstvo. Ipak na kraju smo pobijedili, tim je odigrao odlično, Nibo je imao sjajan meč. Moramo da se spremimo za četvrti meč, moramo ponovo da imamo jak intenzitet i da olakšamo posao našim bekovima. Kao i da ne dozvolimo da gubimo lopte", završio je on.

(MONDO, N. L.) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC